Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

MONDVERZORGING ( 0 )

 

Op merk zoeken van A-Z :

A   B  C  D   E   F  G  H   I  J  K  L  M

 N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Sorefix Aften gel

Sorefix Aften gel

SoreFix Aften Plus Gel is een gel voor de behandeling van aften en kleine beschadigingen van het mondslijmvlies. 
€ 11,95
BEKIJKEN

Tandenpoetsen:

Poets je tanden 2x per dag met een (elektrische) tandenborstel en een fluoride tandpasta. Het is belangrijk 2 minuten te poetsen om de plak te verwijderen. Gebruik altijd een zachte borstel om je tandvlees niet te beschadigen. Als het tandvlees terugtrekt, zal dit nooit meer terugkomen.

Vervang je tandenborstel eens per 3 maanden of eerder als de haren beginnen te buigen.

Gebruik je een tandpasta voor gevoelige tanden en kiezen? Dan doe je er verstandig aan niet na te spoelen. Dergelijke tandpasta’s hebben namelijk minimaal dertig minuten inwerktijd nodig. Wie na het poetsen spoelt met water, spoelt 90 à 95 procent van de werkzame tandpasta weg. Beter kun je na het poetsen alle overtollige tandpasta uitspugen en vervolgens niet meer naspoelen. Daardoor blijft er een beetje tandpasta op uw tanden en tandvlees achter.

Flossen en stokeren:

Flossen en stokeren, ofwel interdentaal reinigen, is nodig om de ruimten tussen je tanden en kiezen goed schoon te houden. Flossdraad kun je het beste gebruiken wanneer je tanden en kiezen dicht op elkaar staan en er geen tandenstoker of rager tussen past. Het voordeel van flossdraad is dat je ook een klein beetje onder je tandvlees kunt komen. Flossdraad is verkrijgbaar in verschillende diktes. 

Om goed te reinigen is het belangrijk dat de ruimte tussen de tanden goed wordt 'opgevuld', zodat alle zijden van je tanden goed worden geraakt en zoveel mogelijk plak wordt verwijderd. Gebruik, wanneer de ruimte tussen je tanden en kiezen groter is, een tandenstoker of een rager.

Spoelen met antibacterieel mondwater

Alleen poetsen en flossen volstaan niet voor een optimale mondhygiëne. Antibacterieel mondwater bereikt de volledige mond en doodt bacteriën die tandplak en een slechte adem veroorzaken. Spoel daarom 2x per dag 30 seconden met een antibacterieel mondwater.

MONDVERZORGING AANBIEDINGEN ►

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.