Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ISLA

Isla medic hydro+ verlicht snel verkoudheidsklachten in mond en keel

Heb je last van typische verkoudheids- of keelklachten, zoals kriebelhoest, kortdurende heesheid, droge slijmvliezen en daaruit voortvloeiende klachten als keelpijn, pijn bij het slikken en een droge hoest? Dan wil je toch dat je klachten binnen een paar dagen voorbij zijn? 

Bescherming

Het hydrogelcomplex hecht zich aan het slijmvlies en vormt zo een extra beschermingslaagje op de slijmvliezen in de mond en keel.

Bevochtiging

Het hyaluronzuur en het extract van IJslands mos bevochtigen de slijmvliezen. Daardoor kunnen deze zich herstellen.

Verlichting

Dankzij verlichting van de irritatie kunnen de slijmvliezen zich herstellen. Je hebt minder last van de typische verkoudheids- en keelklachten zoals kriebelhoest, kortdurende heesheid, droge slijmvliezen, keelpijn en pijn bij het slikken.

Isla Moos keelpastille (30 Pastilles)

Isla Moos keelpastille (30 Pastilles)

Bij kriebelhoest en kortdurende heesheid. Beschermt en verzorgt de keelholten, waardoor de stem in optimale conditie blijft en er geen last is van irritaties aan de keel (bv. bij een droge lucht door de airco).
€ 5,99
BEKIJKEN
 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.