Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

DOVE DEODORANT

Dove Deodorant roller soft feel (50 ml)

Dove Deodorant roller soft feel (50 ml)

En Dove Soft Feel Roll-on Anti-transpirant deodorantstick gaat niet alleen over zacht voelen; hij helpt je okselhuid ook om zacht te zijn, dankzij ¼ hydraterende crème en de formule met 0% alcohol om irritatie na het scheren te helpen verminderen.
€ 4,38 € 3,68
BEKIJKEN / BESTELLEN

ALLE DOVE PRODUCTEN ►

Dove ging in 1957 in de VS van start met de lancering van de beauty zeep, met de gepatenteerde mix van milde reinigende bestanddelen en ¼ hydraterende crème. Bij Dove heeft hydratatie altijd centraal gestaan, en door haar beloftes waar te maken is Dove uitgegroeid naar een van ‘s werelds meest geliefde beautymerken. Vrouwen zijn altijd onze inspiratie geweest en al sinds het begin zetten we ons in voor de allerbeste verzorging voor alle vrouwen. In onze campagnes streven we ernaar om echte schoonheid een platform te geven. Dove gelooft in de schoonheid van elke persoon. Die schoonheid moet een bron van inspiratie en zelfvertrouwen zijn, en niet een reden voor onzekerheid. De missie van Dove is om vrouwen overal ter wereld te inspireren om een positieve relatie te ontwikkelen met hun uiterlijk en om het beste uit zichzelf te halen.

Al 60 jaar zet Dove zich ervoor in om de beperkte definitie van schoonheid te verbreden. Met de ‘Dove Real Beauty Pledge’ verklaart Dove om: 1. Vrouwen in al hun diversiteit eerlijk en met respect af te beelden. We laten vrouwen zien van verschillende leeftijden, typen, stijlen, maten, etnische achtergronden en met verschillende haarkleuren. 2. We beelden vrouwen af zoals ze in het echt zijn, zonder beeldmanipulatie, en alle beelden zijn goedgekeurd door de vrouwen zelf. 3. Via het Dove Self-Esteem Project jongeren te helpen met het creëren van een positief zelfbeeld en het zelfvertrouwen te vergroten.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.