Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

NACHTVERZORGING

Loreal Age perfect nachtcreme pot (50 ml)

Loreal Age perfect nachtcreme pot (50 ml)

De nieuwe Age Perfect Nachtcreme werkt als een opnieuw vormgevende verzorging om het netwerk van de huid strakker aan te trekken en de contouren van de onderkant van het gezicht weer opnieuw vorm te geven.
€ 22,36
BEKIJKEN
Oliv Bio Moonlight pigmentvlek serum (30 ml)

Oliv Bio Moonlight pigmentvlek serum (30 ml)

Een bijzondere en met name zeer effectieve en geconcentreerde formule op basis van biologische olijfolie en arbutine die reeds bestaande pigmentvlekjes aanpakt en de vorming van nieuwe helpt voorkomen.
€ 65,95
BEKIJKEN
Borlind Naturoyale nachtcreme (50 ml)

Borlind Naturoyale nachtcreme (50 ml)

Het biolifting-systeem met witte truffel revitaliseert de huid, stimuleert de vorming van elastine en ondersteunt de regeneratie van de huid gedurende de nacht.
€ 132,00 € 99,00
BEKIJKEN
Grahams Nachtcreme (50 ml)

Grahams Nachtcreme (50 ml)

Grahams natuurlijke, anti-aging nacht crème verzorgt, verzacht en hydrateert de delicate huid uitstekend, en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit en textuur van de huid. 
€ 19,99
BEKIJKEN

Verschil van dag en nacht
‘s Nachts is je huid het meest ontvankelijk, zeg maar poreus. Juist dan kan ze werkstoffen het beste opnemen en profiteert ze optimaal van een crème of masker. Ook is gebleken dat de huid ’s nachts het meeste vocht verliest. Het is dus niet zo gek dat een nachtverzorging vaak wat dikker en voller is dan een dagcrème. Niet alleen om je huid te ondersteunen bij haar nachtelijke herstelwerkzaamheden, maar ook om vochtverlies te compenseren.

Het beroemde schoonheidsslaapje bestaat echt! Want wist je dat je huid zich pas gaat herstellen als jij slaapt. Lig je ’s nachts vaak wakker, dan krijgt je huid nauwelijks kans te regenereren (nieuwe huidcellen, elastine, collageen en lipiden te vormen). Ook de nodige herstelwerkzaamheden komen in het geding. Snap je nu waarom je er na een goede nachtrust zo mooi en uitgerust uitziet? Niet alleen jij, maar ook je huid is weer ‘als nieuw’.

DE AANBIEDINGEN NACHTCREMES ►

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.