Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

NACHTVERZORGING

Verschil van dag en nacht
‘s Nachts is je huid het meest ontvankelijk, zeg maar poreus. Juist dan kan ze werkstoffen het beste opnemen en profiteert ze optimaal van een crème of masker. Ook is gebleken dat de huid ’s nachts het meeste vocht verliest. Het is dus niet zo gek dat een nachtverzorging vaak wat dikker en voller is dan een dagcrème. Niet alleen om je huid te ondersteunen bij haar nachtelijke herstelwerkzaamheden, maar ook om vochtverlies te compenseren.

Het beroemde schoonheidsslaapje bestaat echt! Want wist je dat je huid zich pas gaat herstellen als jij slaapt. Lig je ’s nachts vaak wakker, dan krijgt je huid nauwelijks kans te regenereren (nieuwe huidcellen, elastine, collageen en lipiden te vormen). Ook de nodige herstelwerkzaamheden komen in het geding. Snap je nu waarom je er na een goede nachtrust zo mooi en uitgerust uitziet? Niet alleen jij, maar ook je huid is weer ‘als nieuw’.

DE AANBIEDINGEN NACHTCREMES ►

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.