Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

SANATURE

MAAIKE VAN FURROW VERTELT WAT KATOENEN MAANDVERBAND VOOR JE KAN DOEN.

Zonder parabenen, hypoallergeen, zonder parfum en 100% natuurlijk. En hiermee uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Maaike laat zien dat 100% katoenen maandverband alles met beauty te maken heeft. Schoonheid zit namelijk van binnen. In het geval van onze katoenen tampons, letterlijk van binnen.

 

ONDERZOEK WIJST UIT DAT BIJNA 50% VAN ALLE VROUWEN WELEENS LAST HEEFT VAN IRRITATIE, DAAR BENEDEN.

En daar irriteren wij ons dan weer aan, want dat kan anders. Over de keuze van je tampons en maandverband denk je niet elke maand bewust na. Er zijn leukere dingen. Dat snappen we. Daarom hebben wij dat voor jou gedaan. Juist omdat je ze iedere maand weer gebruikt. Wij gebruiken uitsluitend katoen voor onze producten. Zo komt jouw meest gevoelige huid alleen in contact met natuurlijke materialen. Het is bewezen dat het de kans op irritatie drastisch vermindert.

100% KATOEN IS GEEN ANDERE KEUZE MAAR DE ENIGE LOGISCHE:

KATOEN ADEMT

Het verstikt de huid niet. Weet je nog, de dokter die zei: “draag geen synthetische onderbroeken want…” Precies, dat dus.

KATOEN NEEMT VEEL VOCHT OP

En dat dat fijn is tijdens je periode, hoeven we natuurlijk niet uit te leggen.

KATOEN IS EEN NATUURPRODUCT

Bijna alle tampons, maandverbanden en inlegkruisjes worden gebleekt met chloride. Dat woord ziet er slecht uit. En zo voelt het ook. Weg ermee, dus. Onze producten worden op natuurlijke wijze gebleekt. En dat is goed voor jou. En milieu.

KATOEN IS HYPOALLERGEEN

Dat wil simpelweg zeggen dat het de kans op allergische reactie vermindert.

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.