Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

DETOX KUREN | DETOXEN

Wil je vooral kort en krachtig je lichaam reinigen en de nodige kilo's verliezen? Dan kun je het beste kiezen voor een sapjeskuur.

Om de sapjes voor je sapjeskuur te maken kun je natuurlijk zelf in de weer gaan met een blender en sapcentrifuges. Makkelijker is het echter om een complete detoxbox aan te schaffen die alles bevat wat je nodig hebt. Zo hoef je niet kilo's groenten en fruit te kopen en bespaar je jezelf ook enkele uren met wassen, snijden, schillen en juicen. Bovendien zorg je er met een kant- en klare detox kuur ook voor dat je alle voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Bekijk op deze pagina onze Detox boxen:

DETOX | Kokoswater Nº8 - 6-pack

DETOX | Kokoswater Nº8 - 6-pack

Wij hebben puur kokoswater aan de DrDetoxBox toegevoegd omdat het gezonde stoffen als magnesium, fosfor, ijzer, koper, vitamine B, C en kalium bevat. Daar heb je voldoende van nodig om je lichaam, organen, hersenen en zenuwstelsel goed te laten werken. 
DETOX | Water Citroensap Nº8 - 6-Pack

DETOX | Water Citroensap Nº8 - 6-Pack

De citroensapjes sixpack is de perfecte manier om de dag mee af te sluiten. Citroen helpt je lichaam namelijk voedsel sneller te verteren en zorgt daarbij ook voor een betere spijsvertering. Dit maakt citroen een van de belangrijkste ingrediënten binnen ons detox assortiment

DETOXEN | Wat is detoxen?

Detoxificatie gaat om het nemen van rust, om het ondersteunen van zuivering en om het voeden van je lichaam van binnenuit. Gifstoffen het lichaam uit helpen en je lijf juist voeden met voedzame stoffen, dat is het idee. De voedingstoffen die in de sapjes zitten, worden tijdens de sapkuur beter opgenomen in het lichaam. Zo blijft het lichaam extra gezond.

Detox komt van het Engelse woord detoxification. In Nederland wordt detoxen ook wel ontgiften of ontslakken genoemd. Je kunt dus stellen dat detoxen een ander woord is voor het schoonmaken of reinigen van je lichaam. Als men het heeft over detoxen of ontgiften, hebben ze het over een dieet, regels of een plan waarmee ze hopen hun lichaam te ontgiften en schoon te maken.

Waarom detoxen?

De sappenkuren zijn gericht op bewustwording, kalmte en het ondersteunen van de eerdergenoemde natuurlijke ontgifting in het lichaam.
Voor het behalen van deze doelen, is de Dr. DetoxBox een super mooie tool. We kunnen en willen niet beweren dat ons 3-, 5- of 7-daagse detox sapkuur je binnen no-time gezond maakt. Maar wat we wel durven te beweren, is dat de Dr. DetoxBox je helpt bij bewustwording, een uitgebalanceerd dieet en mentale rust. Als je dat allemaal in handen hebt, ben je ineens een stuk dichterbij die persoonlijke doelen van jou. Let maar eens op!

Details

  • Nº1 Kurkuma shot; Een shot rijk aan antioxidanten perfect om je cleanse te beginnen
  • 2 Komkommer-Appel-Spinazie sapje; is rijk aan vezels, voedingstoffen, ijzer en weinig calorieën. Een goede frisse “ijzer” sterke start van je dag.
  • 3 Wortel-Mango-Appel sapje; Een perfecte natuurlijke energiebooster vanwege de samenstelling van groenten fruit. Rijk aan vitamine C, mineralen, caroteen, magnesium, seleen en calcium.
  • 4 Gember shot; Een krachtige shot aan kruiden en goed voor het opnemen van vitamine in je lichaam. Heeft een reinigende werking voor het menselijk lichaam.
  • 5 Appel-Spinazie-Selderij sapje; Rijk aan aminozuren, extreem rijk aan voedingsvezels. Verhoogd de natuurlijk weerstand een heerlijke groene frisse start van je middag.
  • 6 Sinaasappel-Wortel-Gember sapje; De vitamine C booster vanwege sinaasappel maar ook gember. Een goede energie kick door de natuurlijke suikers. Fris, scherp en een positief effect op verbranden van vetreserves.
  • 7 Granaatappel shot; Een krachtige shot aan mineralen en fytonutriënten. De perfecte gezonde boost voor je avond detox sap.
  • 8 Water Citroensap; Een frisse start van je avond. citroensap hydrateert het lichaam tijdens zware inspanningen of bij het sporten. Door de combinatie van water en citroen is deze sap uiterst geschikt onderdeel van onze sapkuur.
  • 9 Rode Biet-Wortel-Pastinaak sapje; Een rode essentiële sap met antioxidanten die belangrijk zijn voor je immuunsysteem. Bijzonder veel mineralen zoals foliumzuur, mangaan, kalium, ijzer en vitamine c. Nr 9 heeft een sportprestatie verhogende werking, geeft rust en zuurstof aan de spieren. Een perfecte afsluiter van je detox cleanse.

 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.