Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ATTENDS

Attends producten bieden de gebruiker een uitstekende bescherming tegen lekkage en bieden de beste garanties voor het behouden van een comfortabel droge en gezonde huid.

De Attends kerntechnologie is sterk gericht op snelle absorptie daar waar die echt nodig is: in het midden (de kern) van het product. De meeste producten hebben een "Dual-Core", een dubbele kern. De bovenste laag (bestaande uit vezels) ligt direct onder de toplaag en absorbeert vloeistof razendsnel en voert deze af naar de onderste kern (bestaande uit Polymeren). Deze Superabsorberende Polymeren sluiten de vloeistof in, zodat deze niet meer met de huid in contact kan komen. De Dual-Core is tevens voorzien van een absorptielaag in het midden van de inlegger. Bij de meeste producten die zijn ontwikkeld heet deze opslaglaag "Quick-Dry". Deze laag kan meerdere scheuten urine opnemen, zonder er terugslag van het vocht naar het oppervlak plaatsvindt. 

Als u het volgende beeldmerk op onze verpakking, of in onze documentatie ziet, weet u dat de producten zijn ontwikkeld volgens de allernieuwste kerntechnologieën en ze de gebruiker uitstekende droogheid bieden.

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.