Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

BIODERMAL ZONNEBRAND

Overzicht Biodermal producten ►

Biodermal Sun. Zonlicht geeft energie en stimuleert de aanmaak van vitamine D. Het liefst zit je misschien wel de hele dag buiten om te genieten van de zon! Helaas heeft te veel zon op je huid ook nadelen. Je huid kan door te veel zon namelijk verbranden en daardoor huidschade oplopen. Hoe kun je jezelf dan het beste beschermen? En wat is het verschil tussen alle zonproducten? Wij hebben alles over zonbescherming voor je op een rijtje gezet.

WAAROM MOET JE ALTIJD EEN  ZONBESCHERMINGSPRODUCT GEBRUIKEN?

Zonverbranding kan huidschade veroorzaken en ernstige gevolgen voor je gezondheid hebben. Als je te vaak de zon in gaat zonder jezelf in te smeren, vergroot je de kans op huidkanker. Om jezelf goed te beschermen is het dus van belang dat je jezelf altijd goed insmeert met een zonbeschermingsproduct.

BESCHERM JEZELF TEGEN UVA ÉN UVB STRALING

Wist je dat er twee soorten UV-straling zijn? Dit zijn UVA en UVB straling. De UVB stralen zorgen voor dat bruine kleurtje, of zelfs het verbranden van je huid. UVA stralen zijn vaak de grote veroorzaker van huidveroudering en rimpels. Deze UVA stralen komen zelfs door glas heen. Bescherm jezelf dus goed tegen beide stralen en smeer je huid dus altijd goed in!

SOORTEN ZONBESCHERMING

Als je kiest voor een zonbescherming dan moet je eerst een keuze maken tussen de verschillende soorten! Kies bijvoorbeeld uit:

● Zonnebrandcrème
● Zonnespray
● Zonneolie

ZONNEBRANDCRÈME

Veel mensen kennen de standaard zonnebrandcrème. Dit is een crème die vaak op waterbasis is en een SPF, oftewel Sun Protection Factor, bevat. Smeer regelmatig een ruime hoeveelheid zonnebrandcrème op je huid om jezelf te beschermen tegen de zon. Wil je verzekerd zijn van de beste bescherming? Kies dan voor een crème met een SPF die past bij jouw huidtype!

ZONNESPRAY

Zonnespray is een zonbescherming die vloeibaarder is dan zonnebrandcrème. Hierdoor kun je het gemakkelijk op je huid sprayen. Net zoals zonnebrandcrème is zonnespray verkrijgbaar in verschillende soorten SPF. Wil je meer weten over de voordelen van dit type zonbescherming? Neem dan een kijkje op onze pagina over zonnebrandspray.

ZONNEBRANDOLIE

Zonnebrandolie kenmerkt zich door het feit dat het een product op olie basis is, in plaats van op waterbasis. De zonnebrandolie van Biodermal stimuleert ook nog eens het natuurlijke bruiningsproces. Dit komt omdat er een bruiningsbooster is toegevoegd aan zonnebrandolie. Verbrand je snel? Dan is zonnebrandolie misschien niet de beste optie. Deze bevat vaak een lagere SPF. Kies in plaats daarvan voor een zonnebrandcrème of -spray met een hogere SPF.

 

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.