Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

LOUIS WIDMER WEBSHOP | ONLINE BESTELLEN

Bestel online Louis Widmer in onze webshop ►

BABYPURE ►​  DAGVERZORGING ►​ NACHTVERZORGING ► WIDMER SUN ►​

Licht geparfumeerd of zonder parfum

Uw huidtype en leeftijd bepalen welke verzorging u nodig heeft. Naast onze milde, maar doeltreffende reinigende verzorgingen, stellen wij u graag onze dag- en nachtverzorgingen voor. Deze zijn afgestemd op de verschillende huidtypes en op wat de huid precies nodig heeft.
Ons assortiment van intensieve anti-ageing verzorgingen beschermt uw huid betrouwbaar en langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering. Al onze producten voor het gezicht zijn verkrijgbaar in een licht geparfumeerde uitvoering of zonder parfum.

Licht geparfumeerd of zonder parfum

Louis Widmer stelt een perfecte verzorgingslijn voor met als missie: een mooie en zachte huid – van top tot teen. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van verfijnde actieve bestanddelen, die beantwoorden aan de specifieke behoeften van de verschillende huidtypes. Of het nu gaat om een shampoo, een douchegel, handcrème of deodorant, al onze verzorgingsproducten voor het lichaam  staan garant voor een optimale huidtolerantie omdat u kunt kiezen tussen een licht geparfumeerde uitvoering of een versie zonder parfum.

Ontwikkeld met dermatologen

Het assortiment zonnebeschermingsproducten van Louis Widmer is klinisch getest, beschermt alle huidtypes en is afgestemd op wat de huid nodig heeft. De producten worden optimaal door de huid verdragen en bevatten bovendien bestanddelen die de huid verzorgen én hydrateren. Verkrijgbaar in een licht geparfumeerde versie of 100% zonder parfum.

Breng altijd voldoende zonnebescherming aan om uw huid optimaal tegen UV-stralen te beschermen.

Breng uw zonnebeschermingsproduct 30 minuten voordat u in de zon gaat aan 

Hoelang u in de zon kunt blijven, hangt van uw fototype af

Breng een zonnebeschermingsproduct altijd frequent en rijkelijk aan. Herhaal dit wanneer u in het water bent geweest

Een hoge beschermingsfactor beschermt nooit volledig tegen UV-stralen
Blijf in de schaduw tussen 11:00 en 15:00 (vooral van mei tot augustus)
Het is niet omdat u frequent een zonnebescherming aanbrengt dat u langer in de zon kunt blijven
Een (zonne)hoed, een zonnebril en aangepaste kleding zijn noodzakelijk in de zon
Laat jonge kinderen en baby’s nooit in de zon
Beschermende kleding en een zonneproduct met hoge beschermingsfactor zijn een must bij baby’s en kinderen 
Meer info: lees meer gedetailleerde informatie over een goede zonnebescherming en de risico’s op huidkanker op www.huidkanker.nl

Dermatologische expertise

«Een leven in teken van de huid». Het is in deze optiek dat Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max Widmer het bedrijf Louis Widmer NV hebben opgericht in september 1960. Maar waarom in teken van de huid? De oprichters van het bedrijf waren immers gefascineerd door de complexiteit van dit orgaan en de talrijke elementaire functies ervan. Deze fascinatie staat nog altijd centraal in het hele bedrijf en wordt voortdurend weerspiegeld in de innoverende producten voor de huid.

De kwaliteit van “kuur” tot “care”. Van reiniging tot geneesmiddelen via verzorgingsproducten voor de huid, Louis Widmer staat garant voor een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie. De geschiedenis leert ons dat de kwalitatieve filosofie van Louis Widmer niets van zijn waarde heeft verloren. Decennia lang is alles in het werk gesteld om het essentiële te behouden.

Bestel nu ook Louis Widmer online bij onze webshop etos drogist online ►  Louis Widmer SUN ►

Ongeveer 80% van de jongeren krijgt te maken met een min of meer uitgesproken onzuivere huid. Daarom heeft Louis Widmer het Skin Appeal-assortiment ontwikkeld: doeltreffende reinigende en verzorgende producten tegen mee-eters, puistjes en onzuiverheden. Skin Appeal maakt deel uit van de Dermatologica Widmer-lijn, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Tijdens de puberteit krijgt de huid vaak te kampen met overtollig talg en bacteriën die onzuiverheden veroorzaken. Om nog meer schade te voorkomen, is het belangrijk om op tijd en systematisch (tegen mee-eters bijvoorbeeld) in te grijpen. En dit in drie stappen, acht weken lang. 


Stap 1: Reinigen
Om overtollig talg te verwijderen. Voor een zuivere huid.


Stap 2: Zuiveren
Om de laatste (vuil)restjes te verwijderen. Zuivert, verzacht en verfrist de huid.


Stap 3: Verzorgen
Om de huid te verzorgen, de doeltreffendheid van behandelingen te versterken en een terugval te voorkomen.

 

ONLINE LOUIS WIDMER BESTELLEN 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.