Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Klantenservice | Bezorgen

 

Hoe wordt mijn webshop bestelling  thuis geleverd?

Wij maken gebruik van de verzendservice van DHL. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt, komt je pakket bij DHL te liggen. Je ontvangt op dat moment ook een bevestigingsmail met Track&Trace gegevens. Je weet nu wanneer DHL bij je langskomt. We pakken je bestelling zorgvuldig in zodat het goed bij je aankomt.  Niet thuis? Lukt het de bezorger niet om het pakket thuis af te leveren, dan probeert de bezorger het eerst bij de buren. Anders gaat het direct naar de dichtstbijzijnde DHL-locatie. Vanaf dat moment heb je 7 dagen de tijd om het op te halen voordat het teruggestuurd wordt.

Waar kan ik laten bezorgen?

Je kunt de bestelling laten thuisbezorgen. Het is ook mogelijk om een alternatief bezorgadres op te geven, zoals van je werk of van iemand die je bijvoorbeeld iets cadeau wilt doen. Bij ons kan je niet jouw pakketje bij een andere Etos winkels ophalen. Je kan alleen het pakketje bij ons komen halen in onze Etos winkel in Assen ( Kloosterveen). 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgt?

We bezorgen je pakketje van maandag tot en met zaterdag 

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen in Belgie of andere landen?

Je kunt de bestelling  laten thuisbezorgen in heel Nederland en België ( België exclusief zelfzorggeneesmiddelen).

Wil je weten wanneer je pakket wordt verstuurd? Wacht  je track en trace-code af.


Vanwege een  toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen met het verzenden van deze bestellingen. Momenteel kan het naar verwachting 3-5 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen.

Beperkte beschikbaarheid van voorraad
Door de enorm toegenomen vraag kan het zijn dat sommige artikelen snel uitverkocht raken. Wanneer een product is uitverkocht doen doen wij onze uiterste best om z.s.m de voorraad aan te vullen.

Excuses voor het ongemak en dank voor je begrip.

⇒ Onze verzendkosten (bezorgkosten) in Nederland  zijn € 5,99 voor bestellingen lager dan  € 69,95.

⇒ Bij bestellingen boven de € 69,95 wordt u bestelling GRATIS verzonden.

BELANGRIJK! Wegens de extreme drukte kan het zijn dat je pakket langer onderweg is. Door  de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestelling op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.  Wacht je track en trace-code af. Alvast bedankt voor uw begrip.

Bezorgtijden: wij doen er alles aan om binnen 1-3 werkdagen uw pakket te bezorgen. 

Nederland

Verzendkosten

Bestellingen vanaf 69.95 euro

gratis

Bestellingen tot 69.95 euro

€ 5,99

België

 

Bestellingen vanaf 69.95 euro

gratis

Bestellingen tot 69.95 euro

€ 9,99

Andere landen

op aanvraag

 

Volgens Belgische wet en regelgeving leveren we geen zelfzorg -geneesmiddelen in Belgie 

 

 

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.