Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Klantenservice | Bezorgen

Bekijk hier de meest actuele informatie over vertraging op bestellingen 
Vanwege een enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen met het verzenden van deze bestellingen. Momenteel kan het naar verwachting 3-5 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen.

Beperkte beschikbaarheid van voorraad
Door de enorm toegenomen vraag kan het zijn dat sommige artikelen snel uitverkocht raken. Wanneer een product is uitverkocht doen doen wij onze uiterste best om z.s.m de voorraad aan te vullen.

Excuses voor het ongemak en dank voor je begrip.

Wil je weten wanneer je pakket wordt verstuurd? Wacht rustig je track en trace-code af.

Hoe wordt mijn Etos webshop bezorging thuis geleverd?

Wij maken gebruik van de verzendservice van DHL. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt, komt je pakket bij DHL te liggen. Je ontvangt op dat moment ook een bevestigingsmail met Track&Trace gegevens. Je weet nu wanneer DHL bij je langskomt. We pakken je bestelling in, in een doos van stevig gerecycled karton met het FSC keurmerk. Zo weten we zeker dat je pakketje goed bij je aankomt. Niet thuis? Lukt het de bezorger niet om het pakket thuis af te leveren, dan probeert de bezorger het eerst bij de buren. Anders gaat het direct naar de dichtstbijzijnde DHL-locatie. Vanaf dat moment heb je 7 dagen de tijd om het op te halen voordat het teruggestuurd wordt.

Waar kan ik laten bezorgen?

Je kunt de bestelling laten thuisbezorgen. Het is ook mogelijk om een alternatief bezorgadres op te geven, zoals van je werk of van iemand die je bijvoorbeeld iets cadeau wilt doen. Bij ons kan je niet jouw pakketje bij een andere Etos winkels ophalen. Je kan alleen het pakketje bij ons komen halen in onze Etos winkel in Assen ( Kloosterveen). 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgt?

We bezorgen je pakketje van maandag tot en met zaterdag 

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen in Belgie of andere landen?

Je kunt de bestelling  laten thuisbezorgen in heel Nederland, België, Aruba, Bonaire, Bulgarije, Curacao, Denemarken, Duitsland, Estland /Letland/Litouwen, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italie, Kroatië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië,  Saba, Sint Eustatius, Spanje, Slovenië, Tsjechië  en Zweden

Bekijk de bezorgkosten per land ►

      
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.