Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Als je kindje geen vastgestelde koemelkallergie of lactose-intolerantie heeft, kan flesvoeding op basis van geitenmelk veilig gebruikt worden en een heel interessant alternatief zijn voor flesvoeding op basis van koemelk. Wij horen regelmatig van moeders met gezonde baby’s die wel eens last hebben van opstartproblemen met hun spijsvertering, zonder medische diagnose, positieve verhalen over het gebruik van opvolgmelk en peutermelk op basis van geitenmelk eiwit.

Je hoeft het een groot deel van de wereldbevolking echt niet meer te vertellen: geitenmelk is heerlijk! Wereldwijd wordt geitenmelk in veel landen van oudsher meer gedronken dan koemelk. En hoewel dat niet wegneemt dat er nog steeds veel meer koemelk dan geitenmelk wordt geproduceerd – wij slurpen hier in het Westen nou eenmaal veel liters weg - wordt geitenmelk ook hier door steeds meer mensen ontdekt. 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.