Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

HOME ORAL- B ► ORAL-B ELEKTRISCH TANDENBORSTELS ►   ORAL-B OPZETBORSTELS ►  ORAL-B TANDPASTA ►

Elke soort tandpasta biedt andere voordelen. Dit zijn een paar voorbeelden van gespecialiseerde tandpasta's:

Antimicrobieel: Antimicrobiële tandpasta's kunnen tinfluoride bevatten, een antibacterieel middel dat ook werkt tegen gaatjes en gevoelige tanden.

Tandsteencontrole: Tandpasta's die actief zijn tegen tandsteen kunnen pyrofosfaat bevatten, dat helpt de vorming van tandsteen op tanden te voorkomen, of - en dat is eigenlijk nog beter - natriumhexametafosfaat, dat tandsteen en verkleuringen boven de tandvleesrand helpt te voorkomen. Als je last hebt van hardnekkig tandsteen, dan helpt zelfs een antitandsteentandpasta hier niet tegen. Dan heb je een professionele reinigingsbeurt nodig van je tandheelkundig specialist.

Witter maken: Tandpasta's die de tanden witter maken bevatten chemicaliën of schurende ingrediënten om vlekken te verwijderen en/of de vorming ervan te voorkomen. Wanneer deze tandpasta's vaak worden gebruiken, gaan verkleuringen minder opvallen en zullen je tanden er witter uitzien.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.