Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

KNEIPP AANBIEDINGEN

Kneipp Badschuim mint/eucalyptus 400 ml

Kneipp Badschuim mint/eucalyptus 400 ml

De verfrissende Kneipp Badschuim Adem Vrij bevat waardevolle natuurlijke mint- en eucalyptusolie voor een tintelfris gevoel in de zomer en voor verlichting bij verkoudheid.
€ 10,79 € 5,40
BEKIJKEN

Sebastian Kneipp is de grondlegger van het merk Kneipp. Het levensverhaal van Sebastian Kneipp is nauw verbonden met zijn levensfilosofie. Doordat hij de ziekte tuberculose kreeg, zocht hij naar manieren om deze ziekte te bestrijden. Toen hij zichzelf met koud water uit de Donau wist te genezen werd hij enthousiast om de helende werking van water verder te onderzoeken.

Gedurende zijn leven breidde Kneipp zijn kennis over over de helende werking van water en planten steeds verder uit. Hij ontwikkelde zo een holistische gezondheidsfilosofie en schreef er meerdere boeken over. Volgens de filosofie van Kneipp staat alles met elkaar in verbinding; de mens, zijn levensgewoonten en de natuur. De ideeën van Sebastian Kneipp zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de basis voor het merk Kneipp.

Kneipp geeft je als ‘life coach’ graag dat beetje extra support voor het bereiken van een gezonde levensstijl en een positieve mindset zodat je volop van het leven kunt genieten. We dragen hieraan bij met Kneipp-momenten verspreid over de dag die een bewuste en prettige lifestyle ondersteunen. Deze Kneipp-momenten worden gecreëerd door het gebruik van onze verschillende producten. Wat onze producten gemeenschappelijk hebben is een langdurig effect gebaseerd op de kracht van de natuur en wetenschap, variërend van vitaliserende, opwekkende tot ontspannende effecten. Behalve producten geven we ook aanvullende lifestyle adviezen en bieden we services geïnspireerd op de filosofie van Sebastian Kneipp. Deze holistische aanpak geeft je de mogelijkheid om die Kneipp elementen te kiezen die invulling geven aan jouw behoeften en passen in jouw levensstijl. 

 

Merken Bad & Douche producten:

Axe Bad & Douche.    Gloria vanderbilt Sanex 
Batiste Inolia Sanicur
Badedas Jean Lasschuit Sebamed
Balneum Kneipp Treaclemoon
Burt's Bees Louis Widmer Therme
Dove Lovea Weleda
Dermolin Nivea Zarqa
Disney Neutral Overig
Etos Old Spice Webshop A-Z
Fa Douche Palmolive Meer Merken ►

 

Body Creme, Body Spray, Body Gel en Body Lotion :

Axe Jecovitol RoC
Biodermal Jolen Sanex
Balneum Kneipp Sebamed
Bio-Oil Lovea Therme
Dove Louis Widmer Treets
Drs Leenarts Neutral  Vaseline
Etos Nivea Weleda
Gloria Vanderbilt Purol Zarqa
Inecto Palmers Overige
Dagcremes Nachtcremes Zonnebrand
 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.