Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

DAGRAVIT

DAGRAVIT> Ondersteunt de afweer

Als je een goede weerstand hebt, functioneert je afweersysteem heel goed. Dankzij dit afweersysteem, ofwel de mate waarin je immuunsysteem goed functioneert, is ons lichaam in staat om weerstand te bieden tegen invloeden die van buitenaf komen. Daarom is het belangrijk om je weerstand te ondersteunen. 

Eet gevarieerd
Gevarieerd en regelmatig eten is belangrijk voor een goede weerstand. Maar omdat we vaak gehaast zijn schiet het er nog weleens bij in. Probeer toch aan die 3 maaltijden per dag te komen, en niet meer dan 4 tussendoortjes te nemen.

Lichamelijke beweging
Sport is erg goed voor de weerstand omdat je bloedsomloop verhoogd wordt en hierdoor je hart krachtiger gaat kloppen. Een half uurtje per dag bewegen is al genoeg.

Vitamine die je weerstand ondersteunen!
Extra weerstand bij lichamelijke inspanning kan geen kwaad. Vitamine C is een echte weerstandsvitamine. Deze vitamine is een anti-oxidant en levert een bijdrage aan het wegvangen van vrije radicalen in (lichaams) cellen en ondersteunt het immuunsysteem.  Daarnaast ondersteunt Vitamine C de afweer van het lichaam.

 

TOP 50 merken Vitaminen & Mineralen: 

Arkocaps Vitaminen  A.Vogel   BioActive  
Bio Vitamine  BlaseCare  Centrum Vitamints 
Disney Cars  Davitamon  Dagravit 
Dampo  Etos Vitaminen  Floradix 
Glucon Combi  Isla Vitaminen  Etos 
Leefvital Prosta  Lucovitaal   New Care Vitaminen 
Meta­ge­nics Cur­cu­dyn  Natural People  Orthica 
Optimax Vitaminen  Priorin  Phital 
Roter  Supradyn  Swisse Vitaminen 
VSM Vitaminen  Vedax  Wapiti 
Ymea  Zantac  Zinolium 
 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.