Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Aussie

Aussie is geïnspireerd op de traditionele Australische cultuur. De producten van Aussie zitten boordenvol eeuwenoude kruiden die het haar gezond maken en herstellen. Na de ontdekking van de genezende en verzorgende werking van deze kruiden door Tom Redmond werd er een fantastische formule voor het haar ontwikkeld. De Aussie haarproducten werden gelanceerd in Groot-Brittannië waar het direct een groot succes was. Na het winnen van negen awards in twee jaar werd het merk gelanceerd in Scandinavië. Ook hier ontvangt het zes awards. Nu is Aussie verkrijgbaar in verschillende landen over de hele wereld, waar onder Nederland en is het merk razend populair bij veel vrouwen en mannen. 

Wat is er zo speciaal aan Aussie?

Aussie onderscheid zich door de toevoeging van natuurlijke Australische ingrediënten die in combinatie met Aloë Vera zorgen voor een diepe en intensieve voeding en verzorging van je haar zonder het zwaar te maken. Deze unieke formule is licht van gewicht en voed intensief waardoor de hanteerbaarheid van je haar wordt verbeterd. Je haar is dankzij Aussie haarverzorging soepeler en dan voor het gebruik van de Aussie producten.

Ingrediënten uit Australië

De ingrediënten in de Aussie haarverzorgingsproducten hebben een ‘historische waarde’. De unieke ingrediënten staan al eeuwenlang bekend om hun voedende, verzorgende, helende en/of oppeppende werking. Deze ingrediënten in combinatie met Aloë Vera zorgen voor een unieke, zachte blend die een unieke werking hebben op het haar. 

Heel fijn: de heerlijke geur van Aussie blijft ontzettend lang hangen in je haar. Dit komt doordat elke Aussie parfum is opgebouwd uit drie verschillende ‘tonen’, net als parfum. De bovenste tonen ruik je zodra je de fles opent en je haren wast. De middelste toon ontdek je na het douchen, bijvoorbeeld tijdens het drogen of in de buitenlucht. De laatste laag zorgt voor een heerlijke en subtiele geur die blijft hangen tussen de wasbeurten door. Zo heb je altijd een heerlijk geurende bos met haar. 

 

Alle merken Haarverzorging:

Andrelon Gliss Kur Poly Color
Aussie Head & Shoulders Palmers
Alpecin Hask Plantur 39
Botanicals John Frieda Schwarzkopf
Batiste Juhldal Syoss
Colorista L'oreal Taft 
Dove Lee Stafford Weleda 
Fructis Nivea Wella
Garnier Old Spice Zarqa
Got2b Olia  
Guhl Poly Palette Etos Haarverzorging
 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.