Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Kidsclin Waterpokkenschuim 100ml

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Snelle verlichting van waterpokken.

Voor kinderen met waterpokken.
Dosering: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Actief bestanddeel

Aqua, Aloe barbadensis Extract, Betaine, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Sodium Cocopolyglucose Tartrate, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Chamomilla recutita Flower Extract, Lavandula angustifolia, Polyglyceryl-10 Laurate.

Jonge baby met waterpokken

Baby's kunnen ook al waterpokken krijgen. Zij hebben vaak wel een mildere vorm van waterpokken dan jonge kinderen. Dit komt omdat baby's vaak nog de beschermende antistoffen van de moeder in hun bloed hebben. Baby's hebben deze antistoffen overigens alleen als de moeder vroeger zelf waterpokken heeft gehad.

Symptomen bij baby's

De symptomen van waterpokken bij baby's zijn de volgende 

Koorts Vlekjes Bulten Blaasjes Jeuk Korsten

De symptomen komen in verschillende fasen van de waterpokken naar voren. De waterpokken komen in drie tot vier golven op. Je baby kan dus tegelijkertijd vlekjes, bultjes, blaasjes en korstjes hebben. Lees meer over de symptomen.

Kan waterpokken terugkeren?

Als een baby waterpokken heeft gehad dan bestaat de kans dat het waterpokkenvirus later in de kinderjaren nog eens terug komt. Het virus kan zelfs terugkeren bij volwassenen. De kans op herhaling van de ziekte is iets groter als je als baby waterpokken hebt gehad dan als je op latere leeftijd waterpokken krijgt.

Zwanger en waterpokken?

Als een baby nog in de buik van de moeder is, kan het ook al waterpokken krijgen. Dit kan gevaarlijk zijn als dit in een vroeg stadium van de zwangerschap is of vlak voor of na de geboorte van de baby. 

 

€ 19,89 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.