Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

DETOXEN | DETOX KUREN | SAPJES

Detoxen voor een mooiere huid? Ja zeker, smeren alleen is niet genoeg. Een mooie huid ontstaat van binnenuit. Heb je een huidprobleem?  Ben je vaak moe of heb je weinig energie? Wil jij je gezond en fit voelen? Ga dan detoxen. Je voelt je als herboren met een huid die weer straalt.

Detoxen klinkt misschien als een hartstikke modern fenomeen, maar eigenlijk is deze manier van ontgiften al eeuwenoud. Met een detox krijg je een poosje alleen gezonde voedingsstoffen binnen en zo kan je lichaam zichzelf ontgiften. Daarnaast is detoxen met een sapkuur ook een goede manier om op een gezonde manier af te vallen, omdat je tijdens de detox minder calorieën binnenkrijgt. Wil je een keer ervaren hoe het is om te detoxen, maar lijkt een meerdaagse detox je wel erg veel voor een eerste keer? Probeer dan eens een 1-dag sapkuur; zo kom je er direct achter of detoxen iets voor jou is.

Zorg voor een goede nachtrust

Wie af wilt vallen, doet er goed aan om te zorgen voor een goede nachtrust. Het zit namelijk zo; ‘s nachts maakt je lichaam verschillende hormonen aan, waaronder het hormoon leptine. Dit zorgt voor dat volle gevoel dat je krijgt wanneer je iets gegeten hebt. Slaap je niet of niet goed, dan zul je merken dat je minder snel verzadigd raakt, waardoor je sneller teveel eet. En dat is natuurlijk funest als je probeert af te vallen.

Bovendien is een goede nachtrust ook heel belangrijk om je stofwisseling in balans te houden. Slaap je niet goed, dan kan dit uiteindelijk van invloed zijn op je metabolisme. Het gevolg? Je lichaam verbrandt dan minder calorieën dan normaal.

Gezond afvallen kost tijd

Misschien wel dé belangrijkste tip die we je kunnen geven, is dat je moet beseffen dat gezond afvallen tijd kost. Direct resultaat zien is fijn, maar gewicht verliezen is een proces. Veel gewicht kwijtraken in korte tijd werkt op de lange termijn vaak averechts. Wil je gezond en langdurig afvallen, dan vraagt dit om een verandering van je hele levensstijl, en dat is nu eenmaal niet in één dag gedaan.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.