Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Mondverzorging voor mensen boven de 35 jaar

Onderzoek toont aan dat oudere mensen vaker aan een parodontale aandoening lijden en meer moeten doen voor een goede mondhygiëne.

Naarmate we ouder worden, wordt ons immuunsysteem minder efficiënt dan toen we jonger waren en een verminderde immuniteit kan aan een tandvleesaandoening bijdragen. Dit kan op zijn beurt tot tandvleesrecessie en een ontblote tandwortel leiden. De wortel van een tand is veel kwetsbaarder voor aanvallen van het zuur in tandplak. Bovendien hoopt tandplak zich altijd eerst aan de tandvleeslijn op, bij de ontblote wortel, en dat vergroot het probleem.

Het goede nieuws is dat mensen langer en gezonder leven en oudere mensen tegenwoordig vaker hun tanden hun hele leven behouden dan een decennium geleden.

Het is belangrijk dat je tandvleesproblemen aanpakt zodra ze zich voordoen en dat je voor een goede mondhygiëne zorgt om tandvleesproblemen te voorkomen.

Mondverzorging voor zwangere vrouwen

Tandvlees is door de veranderingen in de hormonen vaak veel gevoeliger en vatbaarder voor bloeding tijdens de zwangerschap.

Er verandert tijdens een zwangerschap zoveel in het lichaam dat het moeilijk is om elke verandering bij te houden. De mond wordt vaak over het hoofd gezien maar de helft van alle zwangere vrouwen heeft op een bepaald moment tijdens de zwangerschap te maken met tandproblemen.

Tijdens de zwangerschap ondergaat een vrouw hormonale veranderingen, waardoor het tandvlees gevoeliger en vatbaarder voor infecties kan worden.

Extra aandacht voor de mondhygiëne tijdens de zwangerschap is dan ook zeer belangrijk. Als je alle plak zorgvuldig verwijdert, levert je zwangerschap geen extra risico’s op voor het krijgen van tandvleesproblemen.

Mondwater voor tandvleesproblemen

Parodontax® Mondwater helpt bij dagelijks gebruik je tanden en tandvlees beschermen tegen bacteriën die tandvleesproblemen kunnen veroorzaken. Het bevat Fluoride en Chloorhexidine. Chloorhexidine vermindert effectief tandplak, de belangrijkste oorzaak van tandvleesproblemen. 

Parodontax® Mondwater verwijdert tot 3 keer meer tandplak tussen de tanden dan poetsen alleen! Bevat fluoride om je tanden te helpen versterken en helpt gaatjes te voorkomen.

-effectieve vermindering van tandplak in combinatie met dagelijks poetsen tot 12 uur actief

-dagelijkse bescherming tegen tandbederf

-Bevat een lage concentratie van chloorhexidine digluconaat (0,06%) en 250 ppm fluoride.

Verwijder effectief tandplak met de parodontax tandenborstel

De parodontax® tandenborstel is ontworpen om tandvleesproblemen te helpen voorkomen bij tweemaal daags poetsen. Tandvleesproblemen kunnen veroorzaakt worden door de ophoping van plak. De nieuwe parodontax®tandenborstel helpt tandplak te verwijderen. De zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees. De kleine borstelkop, met borstelharen in twee verschillende lengtes, voor een optimaal poetsgemak. De innovatie van nieuwe tandenborstel is de zachte tongreiniger achterop de borstelkop. Reinig de tong, d.m.v. een voorwaartse beweging met de tongschraper. Nog een pluspunt: de parodontax® tandenborstel heeft een ergonomisch gevormd handvat, ontworpen voor een stevige grip tijdens het tandenpoetsen.

In het kort: 

-ontworpen om tandvleesproblemen te helpen voorkomen bij tweemaal daags poetsen

-kleine borstelkop, met borstelharen in twee verschillende lengtes

-zachte tongreiniger achterop de borstelkop

-ergonomisch gevormd handvat

-parodontax® Tandenborstel - Ontworpen om tandvleesproblemen te helpen voorkomen bij tweemaal daags poetsen

Onze aanbeveling:
Wij raden je aan om je tandenborstel elke 3 maanden te vervangen. 
Kans op verstikkingsgevaar als je de borstel te ver achter in de mond plaatst.

Merken overzicht Mondverzorging en Lippenverzorging

Aquafresh Gengigel Multi-Oral Sensodyne
Blistex G.U.M Nuby Smilelab
Burt's Bees Interprox O7 Active Splat
Cb12 Johnson & J Oral-B Steradent
Colgate Jordan Paradontax Drs Swaab
Corega Kamillosan Philips Tepe
Corsodyl Drs Leenarts Purol Vitis
Etos Louis Widmer Pyralvex Weleda
Ecosym Listerine Perio Aid Zendium
Elmex Lactona Prodent Overige
Evisense Meridol Rosebud S. Homepage
Fixodent Maybelinne Sorefix Webshop A-Z
 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.