Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ELVITAAL AANBIEDINGEN

Elvitaal staat voor kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen voor een eerlijke prijs. Onze producten worden volgens de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en bieden u het beste wat de natuur ons geeft in optimale samenstelling en dosering. Elvitaal voedingssupplementen zijn vrij van onnodige kleurstoffen, smaakstoffen en andere (kunstmatige) toevoegingen. Waar mogelijk gebruiken wij vegetarische capsules. Heeft u advies nodig? Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het ontwikkelen en de verkoop van voedingssupplementen en kunnen u dus van deskundig advies voorzien.

Elvitaal bestaat uit een compleet assortiment natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. De krachtige, maximaal uitgebalanceerde ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Elvitaal gebruikt geen geur-, kleur- of smaakstoffen om een product aantrekkelijker te maken. De gebruikte capsules zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong. Elvitaal biedt u hoogwaardige voedingssupplementen voor een betaalbare prijs.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.