Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

EUCERIN

Op merk zoeken van A-Z :

A   B  C  D   E   F  G  H   I  J  K  L  M

 N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Voor Eucerin is inzicht in de huid van cruciaal belang voor ieder project en iedere inspanning. Ieder huidtype is anders en wordt altijd aan verschillende factoren blootgesteld. Daarom is het uitgebreide onderzoek van Eucerin gebaseerd op de manier waarop de huid functioneert, verandert en reageert en hoe deze bevindingen in werkzame en zeer gerichte cosmetische huidverzorgingsproducten kunnen worden vertaald. Dit is de basis van de ongeëvenaarde wetenschappelijke toewijding van Eucerin.

Alle cosmetische huidverzorging van Eucerin is gebaseerd op diepgaande kennis van de fysiologie van de menselijke huid. Alleen inzicht in het functioneren van de huid in combinatie met hoe de huid reageert op de toenemende effecten waaraan deze wordt blootgesteld zorgt ervoor dat de ontwikkeling van geavanceerde huidcosmetische producten geschikt is voor de uiteenlopende eisen, ongeacht de specifieke behoeften. Het vinden van de geschikte bestanddelen voor de producten, zodat de gezondheid van de huid wordt beschermd en in stand blijft, is de basis voor systematisch onderzoek bij Eucerin.

Wetenschappers van Eucerin houden zich bezig met een laag die ongeveer 0,1 mm dik is, namelijk de opperhuid, de zichtbare laag van de huid. Dit tere weefsel wordt constant vernieuwd en kan allerlei soorten problemen hebben. Niet iedere huid is hetzelfde. We hebben het over verschillende huidtypes, bijvoorbeeld normaal, droog, vet of gemengd. Toch tasten externe factoren (voeding, klimaat, gebruik van ongeschikte huidverzorgingsproducten, reinigingsproducten, agressieve oplosmiddelen of bepaalde geurstoffen) of interne factoren (hormonen, emotionele staat, ziekten) de huid aan en kunnen huidproblemen veroorzaken. Dit maakt iedere huid verschillend en uniek, met zijn eigen geschiedenis en veranderingen. Maar ongeacht de leeftijd en de genetische eigenschappen of conditie van een specifieke huid, streeft onderzoek van Eucerin naar het vinden van de juiste verzorgingsoplossing hiervoor.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.