Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

YOKEBE ACTIVE FOOD

Ontdek Yokebe Active Food   VAL VERANTWOORD AF MET YOKEBE MAALTIJDSHAKES! GEEF NIET OP

Yokebe Active Food

Yokebe Active Food is een unieke combinatie van proteïnen, honing en essentiële vitaminen, mineralen en micronutriënten, in één smakelijke maaltijdshake waardoor je met Yokebe op een  verantwoorde manier af kunt vallen. Yokebe bevat natuurlijke ingrediënten en heeft een natuurlijke smaak waar jij zelf mee kan variëren door bijvoorbeeld vers fruit toe te voegen!

Geen kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen

Geen kunstmatige zoetstoffen

Glutenvrij

Geen GMO-technologie gebruikt

Verantwoord afvallen met Yokebe

Caloriebeperkend effect

Bij de veel diëten nemen mensen minder calorieën tot zich, maar ook minder belangrijke voedingsstoffen. Dit geeft het lichaam minder energie, wat op zijn beurt weer leidt tot een langzamer gewichtsverlies. Het belangrijkste verschil met gewone diëten is dat Yokebe dankzij de unieke dichtheid net zo voedzaam is als een volledige maaltijd.

Energieniveau ondersteunend effect

De vitale vitamines B5 en B12  ondersteunen je energieniveau en dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Daarnaast draagt vitamine B6 bij aan een normale proteïne- en glycogeenstofwisseling

Spiermassa ondersteunend effect

De hoogwaardige proteïnen helpen om de spiermassa te behouden. Zo helpt Yokebe je om op een gemakkelijke, verantwoorde en smakelijke manier af te vallen.

Wat zit er in je Yokebeshake?

Hoogwaardige proteïnen

De hoogwaardige soja- en weiproteïnen in Yokebe spelen een belangrijke rol: de hoogwaardige proteïnen bieden ondersteuning voor de spiermassa, en het vervangen van 2 maaltijden per dag door Yokebe maaltijdshakes helpt je om op een verantwoorde manier af te vallen.

Vitaminen & mineralen

Met name de vitamines B5 en B12  ondersteunen je energieniveau en dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Vitamine B6 draagt bij aan een normale proteïne en glycogeenstofwisseling.

Natuurlijke honing

De onbehandelde, aromatische honing is een natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker.

En dit zit er niet in

Geen kunstmatige smaakstoffen of smaakversterkers

Geen gluten

Je Yokebe-shake bereiden

Magere melk toevoegen

Giet 200 ml melk (1,5%) in de shaker

50 g Yokebe toevoegen

 

YOKEBE DIEET PLANNEN.

Afvallen met Yokebe’s basis dieet plan

Staat er een vakantie, een reünie met je oude klas of een belangrijk feest voor de deur? Of past je favoriete broek niet meer? Moet je gewicht kwijt? Dan is er nu een verantwoorde manier om af te vallen: het Yokebe basis dieet plan!

 

WEEK 1: CONCENTRATIEFASE

We beginnen met de concentratieperiode. Vervang drie hoofdmaaltijden per dag door een lekkere Yokebe shake. In je eerste week moet je daarnaast ook gezonde tussendoortjes eten met weinig calorieën, zoals groente en fruit. Het is essentieel dat je je hier de eerste dagen aan houdt!

WEEK 2: DOELFASE

Vervang twee hoofdmaaltijden per dag door een Yokebeshake. Als lunch of diner kun je een gebalanceerde maaltijd eten; kijk op www.yokebe.nl/recepten voor gezonde ideeën en plan je maaltijden van tevoren voor het beste resultaat.

Afvallen met Yokebe’s uitgebreide dieet plan

Hebben die gebakjes, de stressvolle kantoorbaan of je zwangerschap hun sporen nagelaten op je buik, billen en benen? Wil je dat overtollige gewicht kwijt? Dan is het uitgebreide voedingsschema van Yokebe voor jou een optimale manier om af te vallen. Je valt verantwoord af en werkt met succes naar je gewenste gewicht toe.

WEEK 1: CONCENTRATIEFASE

We beginnen met de concentratieperiode. Vervang drie hoofdmaaltijden per dag door een lekkere Yokebeshake. In je eerste week moet je daarnaast ook tussendoortjes eten met weinig calorieën, zoals groente en fruit. Het is essentieel dat je je hier de eerste dagen aan houdt!

WEEK 2-4: LEERFASE

Vervang elke dag twee hoofdmaaltijden door een Yokebeshake. Als lunch of diner mag je een gebalanceerde maaltijd eten.

Inspiratie nodig voor je maaltijd? Kijk op www.yokebe.nl/recepten voor lekkere, gezonde en voedzame recepten! Beweegtip: begin op dit punt met twee of drie keer in de week een wandeling in de frisse lucht.

VANAF WEEK 5: CONTINUÏTEITSFASE

Zet door met je nieuwe eetgewoonten en vervang nog één hoofdmaaltijd per dag door een Yokebeshake, in een verder energiebeperkt dieet. Deze fase helpt je lichaam om stabiel op gewicht te blijven. Beweeg meer en ga twee à drie keer per week minimaal 20 minuten rustig sporten (fietsen, lopen et cetera). Geef sport een vaste plek in je agenda om je stofwisseling en je spiermassa te verbeteren.

Afvaltips: om op gewicht te blijven, vervang je één maaltijd door een Yokebe shake; je mag zelf kiezen welke maaltijd daar het meest geschikt voor is. Probeer om niet terug te vallen in je oude eetpatroon. Blijf eten op een manier die gezond, gebalanceerd, gevarieerd en rijk aan eiwitten is.

Roer 50 g Yokebe door de melk heen (5 volle maatschepjes of eetlepels)

Plantaardige olie toevoegen

Voeg 1/2 theelepel (1,5 g) plantaardige olie met een hoog gehalte onverzadigde vetzuren toe (zonnebloem-, saffloer- of lijnzaadolie).

Goed schudden

Schud de ingrediënten ongeveer 10 seconden door elkaar heen.

Met Yokebe zijn al duizenden mensen afgevallen tot hun ideale gewicht.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.