Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

3 Dagen Detox Sapkuur - DrDetoxBox N°3

Wil jij 3 dagen lang je darmen rustgeven? Plus je lichaam én hoofd resetten? Wil je op een simpele maar vooral ook verantwoorde manier detoxen? Dan is deze 3-daagse DrDetoxBox de perfecte tool voor jou.

Met de sapkuur van 3 dagen geven wij je een steuntje in de rug. Zo kun jij eenvoudig zelf de stap maken naar regelmaat binnen je voedingspatroon. Wanneer je regelmatig kleine en gezonde porties eet en (meer) beweegt, verbrand je ook meer vetten en voedingsstoffen. Op deze manier kun je, indien dat één van je doelen is, naast het detoxen uiteindelijk ook wat afvallen. Maar vooral ga je aan de hand van een 3-daagse cleanse je eigen patronen herkennen en kun je deze gemakkelijker doorbreken. Het idee is dat je je na de 3 dagen sapkuur van DrDetoxBox wilskrachtiger en meer in balans voelt dan daarvoor. 

3x 6 SAPPEN (250ml)
Nº2 – Komkommer Appel Spinazie
Nº3 – Appel Wortel Mango
Nº5 – Appel Spinazie Bleekselderij
Nº6 – Sinaasappel Wortel Gember
Nº8 – Citroensap Water
Nº9 – Bieten Mango Pastinaak

33 SHOTS (60ml)
Nº1 – Kurkuma Shots
Nº4 – Gember Shots
Nº7 – Granaatappel Shots

3-DAGEN PROGRAMMA BEVAT
18 sappen van 250ml
9 shotjes van 60ml 

627,4 KCAL PER DAY

Sapkuur programma & detox schema

Zo werkt het sapkuur programma

Op elk flesje van DrDetoxBox staat een nummer. Dit nummer staat voor de tijd dat je het sapje het beste kunt nuttigen. Zo haal je het meeste resultaat uit de kuur.

Tip: probeer je zoveel mogelijk aan de tijdstippen te houden. Mocht je hiervan afwijken in de ochtend, schuif dan ook de rest van de tijd op.

Mag je alleen sapjes uit het detox programma?

De ultieme uitdaging is je geheel te houden aan dit schema. Daarnaast adviseren we je 2 liter water per dag erbij te drinken. Mocht je echter toch nog dorst of honger te krijgen, dan adviseren we je wel goed naar jouw lichaam te luisteren. Zo kan je bijvoorbeeld extra kruidenthee drinken, of een cracker nemen. Onze detox kuren dagen je lichamelijk en geestelijk uit, maar overdrijf dit niet en luister goed naar wat jouw lichaam je vertelt.
Volg het programma voor het beste resultaat

De DrDetoxBox sapkuur bestaat uit 6 sappen van 250ml en 3 shots van 60ml per dag. Voor een topresultaat, adviseren wij je om dit schema aan te houden. Elk sapje heeft een nummer zodat je de volgorde van de sappen makkelijk herkent.

Bij DrDetoxBox geloven we in het resetten en reguleren van je eetpatroon. We adviseren je dan ook om, als de sapkuur afgelopen is, op dezelfde tijdstippen te blijven eten als dat je tijdens de detox sapkuur je sappen dronk. Je kunt dus hetzelfde schema aanhouden.

Let op: het is niet de bedoeling dat je over de dag heen méér gaat eten. Je verspreidt het juist over meerdere momenten.

Leverdatum (optioneel)

€ 109,95 € 82,46 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.