Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

TEPE | MONDVERZORGING

TEPE | Tips en advies voor je mond en orale gezondheid

Geef je gebit een paar minuten aandacht per dag en je kunt ze je gehele leven behouden. Hier bij Tips & Adviezen kun je meer lezen over algemene orale gezondheid en informatie lezen over specifieke mondverzorging kwesties. 

Er zijn verschillende interdentale reinigingsproducten zoals floss, tandenstokers of interdentale ragers. Een interdentale rager is het meest efficiënte middel om je gebit gezond te houden en tandvleesontstekingen en gaatjes te voorkomen. Welk product je nodig hebt, is afhankelijk van jouw individuele behoeften en voorkeuren. Vraag je tandarts of mondhygiënist om advies.

Dagelijkse mondverzorging

Het gezond houden van tandvlees, tanden en kiezen is van fundamenteel belang om ontsteking van het tandvlees en gaatjes te voorkomen. Op alle oppervlakken van het gebit wordt voortdurend tandplak gevormd. Volwassenen wordt geadviseerd hun dagelijkse tandenpoetsroutine aan te vullen met interdentale reiniging.

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.