Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

SCHOONMAAKMIDDELEN

Schoonmaakmiddelen die wérken

Schoonmaken. Voor de meesten niet het meest favoriete klusje, maar wel belangrijk dat het goed gebeurt. Onze professionele schoonmaakmiddelen zijn gericht op drie kenmerken: 

Geconcentreerd. Je hebt maar weinig schoonmaakmiddel per poetsbeurt nodig. Dit bespaart kosten en is ook duurzamer qua transport en verpakking.

Effectief

Wij verkopen geen wondermiddelen, maar professionele reinigingsmiddelen die ontwikkeld zijn voor gebruik in de industrie. Deze maken wij nu beschikbaar zijn voor iedereen. 

Gebruiksgemak

We proberen proberen het schoonmaken zo makkelijk en snel mogelijk te houden, zodat je weer doorkan met andere werkzaamheden.

Hygiene en desinfecteren

In deze tijden is een goede hygiene thuis en op het werk belangrijk. Het gecertificeerde desinfectiemiddel Hc Fix wordt veel gebruikt in de horeca, in scholen, bedrijven en in de zorg. Voor de sanitaire ruimtes kun je kiezen uit verschillende soorten toiletpapier en de bijbehorende wc-papier dispensers. Natuurlijk hebben we ook papieren handdoekjes en zeepdispensers. 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.