Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Heeft u last van vette machine's en oppervlaktes? Dan is een hardnekkige ontvetter voor u de perfecte oplossing. Met de ontvetters van Huchem.nl verwijderd u gemakkelijk alle vette resten van uw machine's, voertuigen en oppervlaktes. Zo hebben we verschillende ontvetters voor schepen, auto's, vrachtwagens, machinekamers etc. Het is van uiterst belang dat u uw machine's, voertuigen en oppervlaktes goed schoonhoudt. Dit zorgt er namelijk voor dat alles functioneel blijft en de levensduur optimaal blijft. Bestel nu een van onze verschillende maten reinigers. Zo beschikken we over literflessen of een grote can. 

Ontvetter en ontvettingsmiddelen

Wij weten we dat er niks zo vervelend is als slecht onderhouden of vuile machines en werkoppervlaktes. Zo kan er in een keuken bijvoorbeeld heel snel vet ontstaan doordat er veel met olie, boter en andere vette substanties gewerkt wordt. Deze aanslag ontstaat geleidelijk en vormt zich uiteindelijk tot een dikke plakkerige substantie. Dit wilt u uiteraard niet hebben in keuken die hygiënisch en fris hoort te zijn. Met onze ontvetters en ontvettingsmiddelen zorgt u ervoor dat uw keuken, gasfornuis, kastjes en andere oppervlaktes weer grondig schoon worden. 

Onze ontvettingsmiddelen zijn veilig te gebruiken voor bijna elke soort oppervlakte. U kunt deze producten zonder problemen toepassen op bijvoorbeeld aluminium en kunststof. 

Een oven of grill ontvetten

Wij krijgen vaak te horen dat het grootste ontvettingsprobleem een oven of grill is. Speciaal voor deze problemen hebben wij een grondige Grillreiniger in ons assortiment zitten. Met dit product kun je heel makkelijk ontvetten en zorg je ervoor dat jouw grill of oven weer geheel vetvrij is. 

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.