Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ROYAL GREEN

Royal Green Astaxanthine (120 Softgels)

Royal Green Astaxanthine (120 Softgels)

Astaxanthine is afkomstig van de groene alg Haematococcus pluvialis. Royal Green's Astaxanthine wordt in een uiterst schone omgeving op Hawaï gekweekt en is dus van 100% natuurlijke oorsprong.
€ 59,95
BEKIJKEN

Biologische landbouw en voeding zijn wettelijk gedefinieerde begrippen en het woord ‘biologisch’ is een wettelijk beschermde term. Niet iedereen mag dit dus zomaar claimen en hier zijn we bij Royal Green uiteraard super blij mee. Al onze producten zijn namelijk 100% gecertificeerd biologisch. Duurzaam geteeld zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen.

We werken met de strengste eisen qua voedselveiligheid. Wanneer je een Royal Green product koopt dan weet je dat de ingrediënten gecontroleerd zijn op zuiverheid. Dat iets biologisch verbouwd wordt betekent namelijk niet dat het ingrediënt altijd vrij is van onzuiverheden! Hier moet echt op getest worden en helaas, wegens kostenbesparingen, doen maar weinig merken dit. Bij Royal Green vinden we het van vitaal belang om na te denken over zuiverheid en het spreekt voor zich dat wij hierin altijd streven naar de hoogste standaard. Zo testen wij (afhangend van het ingrediënt) op microbiologische gevaren (bacteriën, virussen en schimmels), chemische gevaren (bijvoorbeeld gifstoffen geproduceerd door schimmels, milieu contaminanten en bestrijdingsmiddelen) en fysische gevaren (productvreemde materialen).

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.