Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

OORVERZORGING

Otalgan Oorspray (50 ml)

Otalgan Oorspray (50 ml)

Otalgan Oorspray verwijdert het overtollige oorsmeer en stofdeeltjes voor een goede oorhygiëne en reiniging van het oor. Voor uitwendig gebruik.
€ 14,75 € 12,39
BEKIJKEN
Ohropax Filter music (1 paar)

Ohropax Filter music (1 paar)

Gehoorbescherming en onvervormd geluid, gaat dat wel samen?  Ja, want met OHROPAX Filter Music zijn er nu de perfecte oordoppen voor muziekliefhebbers.
€ 14,99
BEKIJKEN
Ohropax Silicon mini 8 stuks

Ohropax Silicon mini 8 stuks

Het kleine maar significante verschil t.o.v. onze bekende Silicon oordopjes zit in het gereduceerde formaat; ze zijn perfect geschikt voor kinderen en voor volwassenen met een kleinere gehoorgang.
€ 7,99
BEKIJKEN

De oren zijn essentiële organen om te kunnen horen en evenwicht te bewaren. Ze vereisen weinig dagelijks onderhoud. De belangrijkste oorverzorging bestaat uit het schoonmaken van de oorschelp, ook wel pinna of auricula genoemd, tijdens de dagelijkse wasbeurt. Overtollig cerumen (oorsmeer) moet verwijderd worden. De uitwendige gehoorgang is bekleed met haarzakjes en klieren die oorsmeer (cerumen) produceren. De haren en het smeer hebben een beschermende functie en dienen om stof en andere schadelijke deeltjes op te vangen; ze beletten dat deze het oor binnenkomen en infectieveroorzaken. Het oude oorsmeer verplaatst zich geregeld naar de ooropening en kan bij de gewone wasbeurt verwijderd worden.

MEER OOG EN OOR ►

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.