Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

OORVERZORGING

EIGEN MERK PRODUCTEN OOG EN OOR ►

Ohropax Silicon mini 8 stuks

Ohropax Silicon mini 8 stuks

Het kleine maar significante verschil t.o.v. onze bekende Silicon oordopjes zit in het gereduceerde formaat; ze zijn perfect geschikt voor kinderen en voor volwassenen met een kleinere gehoorgang.
€ 7,99
BEKIJKEN / BESTELLEN

De oren zijn essentiële organen om te kunnen horen en evenwicht te bewaren. Ze vereisen weinig dagelijks onderhoud. De belangrijkste oorverzorging bestaat uit het schoonmaken van de oorschelp, ook wel pinna of auricula genoemd, tijdens de dagelijkse wasbeurt. Overtollig cerumen (oorsmeer) moet verwijderd worden. De uitwendige gehoorgang is bekleed met haarzakjes en klieren die oorsmeer (cerumen) produceren. De haren en het smeer hebben een beschermende functie en dienen om stof en andere schadelijke deeltjes op te vangen; ze beletten dat deze het oor binnenkomen en infectieveroorzaken. Het oude oorsmeer verplaatst zich geregeld naar de ooropening en kan bij de gewone wasbeurt verwijderd worden.

MEER OOG EN OOR ►

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.