Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

MONDHYGIENE

 

Op merk zoeken van A-Z :

A   B  C  D   E   F  G  H   I  J  K  L  M

 N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Aromed Echina mondspray (10 Milliliter)

Aromed Echina mondspray (10 Milliliter)

Echina mondspray is een combinatie van Echinacea tinctuur met etherische oliën die de mondslijmvliezen diep zuiveren en verlichten bij uiteenlopende ongemakken in en om de mond en in de keelholte.
€ 9,50
BEKIJKEN

Tips voor een goede mondhygiëne

Voor een gezonde mond is het belangrijk om regelmatig voor controle naar de tandarts te gaan. Maar ook thuis kunt u op diverse manieren zorgen voor een goede mondhygiëne.

Poets tweemaal per dag minimaal twee minuten zorgvuldig uw tanden om tandplak en voedingsresten te verwijderen.  Kies een tandenborstel met zachte of medium haren. Vooral in combinatie met te hard poetsen kan een harde tandenborstel het tandvlees beschadigen. Gebruik een fluoridetandpasta. Fluoride maakt tandglazuur sterker en minder gevoelig voor zuren in voedingsmiddelen en dranken.  Met alleen een tandenborstel is het onmogelijk om de bacteriën in de ruimtes tussen uw tanden en kiezen te verwijderen. Hiervoor kunt u ragers, tandenstokers of floss gebruiken. Vraag uw tandarts, mondhygiënist of preventie-assistent welke methode voor u het meest geschikt is. 

Achter op de tong kan tongbeslag aanwezig zijn. Tongbeslag bestaat uit bacteriën en voedselresten en kan een slechte adem veroorzaken. Reinig daarom ook regelmatig uw tong. Hiervoor kunt u een tandenborstel of tongschraper gebruiken. Het verschilt per persoon of het gebruik van een tongschraper noodzakelijk is. 

Eet of drink één uur voordat u uw tanden gaat poetsen geen zure voedingsmiddelen. Het oppervlak van tanden en kiezen wordt zachter door de inwerking van zuur. Wanneer u direct na het eten of drinken van zure voedingsmiddelen gaat tandenpoetsen, kunt u de glazuurlaag aantasten.

AANBIEDINGEN MONDVERZORGING ►

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.