Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ZELFBRUINERS

ZELFBRUINER TIPS :

Niemand kan je precies garanderen hoelang je zelfbruiner blijft zitten, maar bepaalde dingen kunnen er wel voor zorgen dat de kleur langer blijft. Gebruik een zachte douchegel en smeer je elke dag in met een body lotion (of een lichte gradual tanning lotion). Probeer producten met retinol te vermijden alsmede anti-acne producten, deze dingen kunnen ervoor zorgen dat kleurtje weggaat.

Zelfbruiner foutjes kunnen gebeuren, maar je hoeft helemaal niet opnieuw te beginnen als er iets mis gaat. Als er strepen of vlekjes ontstaan, kun je dit met scrub weghalen. Of gebruik een halve citroen en wrijf dit 2 minuten in op de plek, daarna uitwrijven met een vochtige handoek!

Als er op de verpakking staat om het 5 minuten te laten drogen, wacht dan tien minuten. Zo zorg je ervoor dat echt niks afgeeft. Voor de zekerheid kun je nog een talkvrije babypoeder aanbrengen. Op deze manier blijft je Tan echt keigoed zitten. Vermijd douchen of hevig zweten de eerste 6 tot 8 uur.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.