Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ZECHSAL

Meer over Zechsal

De magnesium producten van Zechsal bestaan uit pure magnesiumchloride, afkomstig uit de Zechstein bron nabij Veendam. Deze Nederlandse bron is erkend als de zuiverste (vrij van vervuiling en zware metalen) en bevat de hoogste concentratie magnesiumchloride ter wereld. Vanuit de bron wordt de magnesiumchloride geanalyseerd en direct door Zechsal verwerkt tot hoogwaardige magnesium producten. De verwerking van magnesiumchloride door Zechsal vindt plaats vlakbij bij de bron. Zechsal produceert onder andere magnesiumolie en badkristallen. Daarnaast gebruiken ze de magnesiumolie als grondstof voor het maken van producten als de bodygel, bodycream, shampoo, enzovoort. Deze producten zijn 100% natuurlijk en zijn BDIH gecertificeerd, een belangrijk keurmerk voor natuurcosmetica. Met de Zechsal producten bent u dus verzekerd van zuivere magnesium producten, rechtstreeks uit de unieke Zechstein bron.

Zechsal Magnesium via de huid:

De huid is de grootste orgaan van het lichaam met een groot opneembaar vermogen. De huid is namelijk in staat om bepaalde stoffen te nemen. Het is bewezen dat magnesiumchloride ook eenvoudig via de huid opgenomen wordt, sterker nog: de opname van magnesium via de huid is vaak sneller en effectiever dan wanneer u magnesium supplementen gebruikt. Dit komt doordat de maag maar een kleine hoeveelheid magnesium kan verwerken, de rest wordt direct via de nieren afgevoerd. Met Zechsal magnesium producten omzeilt u het maag-darm kanaal en kunt u een magnesiumtekort eenvoudig aanvullen, dankzij opname via de huid.

Magnesium tekort:

Magnesium is betrokken bij honderden processen in het lichaam. Bodemverarming, voedingspatroon, leefstijl (roken, alcohol, stress) en medicijngebruik kan leiden tot een magnesiumtekort. U kunt dan diverse symptomen ervaren:

- Kramp of pijnlijke spieren
- Rusteloze benen (restless legs syndrome)
- Vermoeidheid en lusteloosheid
- Slapeloosheid
- Hoofdpijn of migraine
- Slechte concentratie
- Stress

Daarnaast wordt sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang extra magnesium aangeraden omdat zijn bovengemiddeld veel magnesium behoefte hebben. Zechsal magnesium producten zijn ideaal voor deze groepen.

Zechsal magnesium en Sport:

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor sporters. Het zorgt voor de aanmaak van energie, het houdt uw spieren soepel en de botten sterk. Ook zorgt magnesium voor een beter en sneller herstel. Zechsallsport magnesium producten zijn hoog gedoseerd met het natuurlijke magnesium uit de Zechstein bron en verrijkt met OptiMSM. De eerste hulp voor iedereen die wil blijven bewegen. Het Zechsallsport assortiment bestaat uit een sportgel (voor soepele spieren en om kramp en blessures te voorkomen) en flakes: deze kunt u na het sporten in een (voeten)bad gebruiken, voor optimale ontspanning en snel herstel.

Zechsal magnesiumolie:

Zechsal magnesiumolie Zechsal Magnesiumolie helpt uw vermoeide spieren te ontspannen en brengt verlichting voor uw pijnlijke gewrichten. Magnesiumolie kan direct op de huid worden aangebracht en herstelt het magnesiumgehalte daar waar het nodig is. Zechsal magnesiumolie werkt snel, doordat de magnesiumolie direct door de huid wordt opgenomen. De zuivere en hoog geconcentreerde Zechsal magnesiumolie dringt direct door in de cellen en kan daar meteen zijn heilzame werk doen. Een voetenbad met Zechsal magnesium vlokken Zechsal voetenbad bestaat uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water. De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren.

Zechsal Balancing cream pure elements (50 Milliliter)

Zechsal Balancing cream pure elements (50 Milliliter)

nieuwe prebiotische samenstelling
     •   optimale voeding & hydratatie
     •   krachtige bescherming
     •   een structureel ‘liftend’ effect
     •   ook de gerimpelde huid profiteert zichtbaar
     •   subtiele verfrissende geur
€ 47,31 € 38,99
BEKIJKEN
Zechsal MCM gel (100 Milliliter)

Zechsal MCM gel (100 Milliliter)

Zechsal MCM gel, 100 ml. Speciaal voor gewrichtsklachten
     •   Met 15% pure magnesium
     •   Natuurlijke ondersteuning van de gewrichten
     •   Pakt ontstekingen aan
     •   Ontspanning van de spieren
     •   Bevat OptiMSM, chondroïtine en gember
€ 15,75 € 14,18
BEKIJKEN
 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.