Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

VITOTAAL AANBIEDINGEN

Vitotaal Meidoorn (45 Capsules)

Vitotaal Meidoorn (45 Capsules)

In de literatuur symbool voor teerheid en koele schoonheid, in het echt uitgerust met afschrikwekkende doornen en hout, hard als ijzer: de Meidoorn
€ 10,50
BEKIJKEN
Vitotaal Zilverkaars (90 Capsules)

Vitotaal Zilverkaars (90 Capsules)

Vitotaal® Zilverkaars is een plantaardig middel, zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. De productie geschiedt onder strenge kwaliteitscontrole.
€ 18,95
BEKIJKEN

Natuurlijk betekent door de natuur gevormd. De kruiden die door Vitotaal® gebruikt worden zijn logischerwijze natuurlijk, want er bestaan geen synthetische kruiden.

Voor vegetariërs

Vitotaal® kruidencapsules bevatten uitsluitend plantaardig materiaal, zonder chemische toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen. Uitzondering hierop zijn de zogenaamde softgel capsules.

Moeite met slikken

De capsule mag opengemaakt worden, waarna de inhoud met wat sap, vla of yoghurt kan worden ingenomen. Of laat de capsule een minuut op een lepeltje lauw water weken. Hierdoor is deze gemakkelijker in te nemen.

Vitotaal aanbiedingen biedt een breed scala aan natuurlijke producten op basis van enkelvoudige kruiden. Vitotaal producten zijn 100% natuurlijk en zuiver. Ze bevatten geen ongewenste toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs. Een natuurlijke oplossing voor je gezondheid!

Onze doelstelling is om een kwalitatief hoogstaand productassortiment aan te bieden: de kracht van het Vitotaal® assortiment ligt in de breedte van het assortiment en zijn toepassingen.

Uit de producten binnen elk toepassingsgebied kan je een afgewogen keuze maken welk Vitotaal® product het beste bij je past.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.