Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

VITIV AANBIEDINGEN

Vitiv Lijnzaadolie bio (500 Milliliter)

Vitiv Lijnzaadolie bio (500 Milliliter)

Vitiv Biologische Lijnzaad-olie is afkomstig uit de zaden van olievlas en wordt koudgeperst. De olie heeft een goudgele kleur en bevat goed uitgebalanceerde meervoudig onverzadigde vetzuren.
€ 5,35
BEKIJKEN

Vitiv is zich er van bewust dat het in deze tijd steeds belangrijker wordt om ‘natuurlijk & biologisch’ te eten. Wij willen jullie hierbij helpen door onze producten van zeer hoge biologische kwaliteit aan te bieden. 

Superfoods zijn nu bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Boordevol met antioxidanten, mineralen en vitamines. Bij al onze superfoods zitten recepten. Dit kan zijn in poedervorm voor door een smoothie maar ook bessen die je zo kunt eten.

Vitiv aanbiedingen. We helpen je graag op weg met een gezonde levensstijl. Vitiv staat namelijk voor ‘gezond leven makkelijk maken’, want gezond leven is niet altijd makkelijk in ons drukke en gehaaste leven. We helpen je daarom om gezonder te leven door biologische voeding aan te bieden en je tips, recepten en adviezen te geven. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk een gezonde levensstijl op kunt pakken en daardoor lekkerder in je vel gaat zitten. We zeggen niet voor niets: Vitiv voed je goed!

Vitiv vind het belangrijk dat onze sporters niets te kort komen. Daarom hebben wij een breed assortiment aan voedingssupplementen die het sporten makkelijker kunnen maken en waardoor je je beter gaat voelen. Bijvoorbeeld voor sterke spieren en botten, maar ook een uitgebreide multivitamine als je door het gehaast, soms het eten wat sneller doet en zo te weinig vitamine en mineralen binnen krijgt. Ook zijn al onze superfoods heerlijk om te gebruiken door je smoothie als bijvoorbeeld een power boost. 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.