Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

UNICARE | LENZEN

Unicare Lenshouder plat (1 Stuks)

Unicare Lenshouder plat (1 Stuks)

De platte lenshouder is geschikt voor het bewaren van alle typen contactlenzen en bij gebruik van alle soorten vloeistof met uitzondering van het peroxidesysteem
€ 1,33
BEKIJKEN
Unicare Lenshouder busje (1 Stuks)

Unicare Lenshouder busje (1 Stuks)

De Unicare lenshouder busje is geschikt voor het bewaren van alle typen contactlenzen en bij gebruik van alles soorten vloeistof met uitzondering van het peroxidesysteem.
€ 1,66
BEKIJKEN

Waarom lenzen?

Onze ogen gebruiken we iedere dag. Als ons zicht achteruitgaat kan dat een grote impact hebben op ons dagelijks leven, gelukkig kunnen lenzen en brillen het zicht corrigeren. Afhangend van uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor een bril of lenzen. 

Als u voor contactlenzen kiest, hoeft u niet in te leveren op uw bewegingsvrijheid. Zo zitten ze niet in de weg als u aan het sporten en bewegen bent. Bovendien bieden lenzen altijd een helder zicht en behouden uw natuurlijke uiterlijk.

Daglenzen van Unicare

Vindt u het lastig om lenzen dagelijks te onderhouden of wilt u uw bril afwisselen met lenzen? Dan kunt u het beste kiezen voor de daglenzen van Unicare. Ook als uw ogen net iets te gevoelig zijn voor maandlenzen, kunt u kiezen voor daglenzen. 

Met daglenzen heeft u iedere dag zonder onderhoud frisse, schone lenzen. U vervangt deze iedere dag. De daglenzen van Unicare bevatten 58% water wat uw ogen bevochtigt en een UV-filter die uw ogen beschermen tegen UV-schade. Ze zijn gemaakt van hioxilfilicon A en worden gebufferd in saline, een fysiologische zoutoplossing. De daglenzen van Unicare zijn verkrijgbaar in de sterktes -0.50 tot en met -6.00. U kunt deze bestellen in een verpakking van 10 of 30 stuks. 

Kan ik met lenzen inslapen? 

Het is u vast weleens gebeurt, u wordt wakker en kunt uw ogen bijna niet openkrijgen of ziet heel erg wazig. Een gehele nacht met uw lenzen inslapen is slecht voor uw ogen. Doordat uw hoornvlies gedurende de nacht door uw ooglid en lens is afgesloten en u geen knipperbeweging maakt, is er geen zuurstoftoevoer naar uw oog. Dit is schadelijk voor het hoornvlies van uw huid.

Berg uw Unicare maandlenzen daarom altijd voor het slapengaan op in uw lenzen bewaarbakje en zorg dat uw lenzen gereinigd zijn. Bent u toch in slaap gevallen met uw lenzen? Druppel bij het wakker worden dan oogdruppels of een beetje lenzenvloeistof in uw ogen, zodat u uw hoornvlies niet beschadigt bij het uitdoen van de lenzen.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.