Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

100 % Tevredenheidsgarantie

Solgar 100% Tevredenheidsgarantie

Voor Solgar is kwaliteit het belangrijkste ingrediënt in voedingssupplementen. Dit zijn geen loze woorden. Solgar biedt u een 100% tevredenheidsgarantie.

Vragen of opmerkingen?

Mocht een Solgar product onverhoopt niet aan de kwaliteitseisen voldoen, of mocht u opmerkingen hebben naar aanleiding van het gebruik van een van de producten, neem dan contact op met Solgar Productvoorlichting: +31(0)23-534 4522. Solgar productvoorlichting is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wij vragen u in elk geval de volgende informatie gereed te houden:

Aankoopdatum product 

EAN barcode product, dit is het nummer onder de streepjescode op etiket 

Houdbaarheidsdatum, te vinden op de hals van de fles achter 'Best before' 

Productiecode, te vinden op de hals van de fles achter 'Batch no'

Solgar Productvoorlichting +31(0)23-534 4522

Duurzaamheid en integriteit

Duurzaamheid en integriteit staan centraal in de Solgar filosofie. Dit betekent dat Solgar bewuste keuzes maakt bij de productie van Solgar supplementen en daarnaast actief projecten ondersteunt die bijdragen aan een duurzame samenleving. 

CO2 neutraal

Solgar neemt deel aan de Climate Neutral Group waarbij de hoeveelheid CO2 die Solgar auto's uitstoten wordt omgezet in geld dat gebruikt wordt om een Biogas Project in Cambodja te ondersteunen. Binnen dit project ontvangen gezinnen zogenaamde biovergisters waarbij biogas van de eigen koeien en varkens gebruikt wordt als schone brandstof voor het opwekken van elektriciteit. Het overblijvende bijproduct 'slurry' wordt gebruikt als meststof. Er wordt zo aanzienlijk bespaard op de kosten van brandhout, kerosine en batterijen. Dit geld kan nu geïnvesteerd worden in onderwijs, eten en het eigen boerenbedrijf. Bovendien is biogas een vervanging voor het gebruik van het steeds schaarser wordende brandhout en vermindert het ontbossing. Door het gebruik van biogas wordt een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot gerealiseerd.

Solgar kiest voor:

Een milieu vriendelijke productiewijze 

Natuurlijke ingrediënten, waar mogelijk van biologische teelt 

Kruiden van duurzame teelt

GMO-vrije grondstoffen 

Producten die geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten

Producten zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen 

Recyclebare glazen potten 

Groene stroom

Milieuvriendelijk papier

WEBSHOP SOLGAR ►

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.