Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

SNP | SUPER NATURE PRODUCTS

SNP Bitter melon (60 Capsules)

SNP Bitter melon (60 Capsules)

Momordica charantia of Karela (Indiaas), Sopropo (Suri­naams), Bitter Melon (Engels) of Fu-Kwa (Chinees) is een lid van de Cucurbitaceae- of Komkommerfamilie.
€ 19,74 € 16,38
BEKIJKEN

Gezond afvallen met SNP | Aanbiedingen Super Nature Products 

Onze mening is dat gezond afvallen de beste manier om af te vallen is. Afvallen begint met een actieve, gezonde levensstijl en bewust omgaan met je voeding. Op deze manier kun je ook afvallen zonder dieet. Dat wil overigens niet zeggen dat je geen gebruik mag maken van hulpmiddelen, zoals pillen, shakes, capsules en extracten. Maar laat deze producten je ondersteunen en helpen om van je overgewicht af te komen. Super Nature Products heeft een brede range aan capsules, extracten en vetverbranders om jou te helpen bij de strijd met de kilo’s. Met natuurlijke supplementen, zoals o.a.: zeewier, aminozuur, venkel, fatburner en appelzijn. 

Elk product heeft z’n eigen specificaties en werkzame stoffen. Enkel de beste kwaliteit en de zuiverste grondstoffen worden gebruikt voor de samenstelling van ons assortiment.
SNP is assortiment Puur. En met Puur bedoelen we: zonder hulpstoffen en vulmiddelen. Wat o.a. inhoudt dat de concentratie van werkzame stof(fen) stukken hoger ligt dan andere producten op de markt. Bekijk hier ons assortiment en bestel eenvoudig, veilig en snel in onze shop.  

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.