Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

SALLY HANSEN

Maak kennis met Sally Hansen, het nagellak merk uit de USA en nummer 1 nagellakmerk in Nederland. Sally Hansen biedt een breed assortiment nagellakjes en nagelverzorgingsproducten met salon kwaliteit aan. De collectie van Sally Hansen is nu verkrijgbaar in onze webshop en in onze  Etos winkel.

SALLY HANSEN: ZO VEEL MEER DAN NAGELS ALLEEN

Met de introductie van slechts twee nagelproducten, waaronder het iconische ‘Hard As Nails’-merk, dat nu meer dan 300 tinten heeft en gedistribueerd wordt in meer dan 55 landen wereldwijd, is Sally Hansen nu het nummer één-merk voor nagels in zowel de Verenigde Staten als in andere landen.

Maar Sally Hansen is zo veel meer dan alleen nagels, met producten in 5 schoonheidscategorieën: nagellak, nagelverzorging, zelfbruining, ontharing, en schoonheidsmiddelen.

SALLY HANSEN: DE KRACHT VAN SELF-MADE SCHOONHEID

We zijn van mening dat schoonheid beter is als je het zelf doet. Als je de controle over je schoonheid op je neemt. Dat gevoel dat je krijgt als je elke manicure tot het uiterste beheert. Elke pedicure perfectioneert. Zorg draagt voor elke nagelriem. Omdat we weten dat vrouwen schoonheid niet als een saaie klus beschouwen. We genieten ervan! We genieten van elk zelfverzorgend moment. Wenkbrauwen met zweet en tranen.

Volledig de moeite waard. En altijd opgemaakt. En dat is waarom Sally Hansen bestaat, zodat vrouwen alles kunnen krijgen wat ze nodig hebben. De producten. De kennis. De inspiratie. Net als in de salon, maar dan beter omdat we het allemaal zelf gedaan hebben. De kracht om ons beste zelf te zijn. Elke. Dag. Weer.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.