Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

PUKKA | THEE EN TEAS

PUKKA. Het Pukka verhaal begint bij biologische kruiden van de beste kwaliteit, rijk aan natuurlijke oliën, die zorgvuldig worden gekocht in de hele wereld. Onze zoektocht naar de allerbeste telers heeft ons naar alle landen van de wereld gebracht: Europa, Afrika, India, Zuidoost-Azië en Centraal Amerika.

In deze prachtige plekken ontmoetten we kruidentelers met diepgaand respect voor en verregaande kennis van de natuur, de grond en de planten. Vandaag hebben we het geluk te kunnen werken met duizenden Pukka-telers in meer dan 20 landen ter wereld.

Het niet-aflatende harde werk en enthousiasme van deze boeren, vaak in zeer moeilijke leefomstandigheden, en hun kennis van planten en landbouw, is een blijvende bron van inspiratie voor ons. We hebben het geluk met hen te kunnen werken en duurzame win-winrelaties met hen uit te bouwen.

Wanneer de kruiden zijn geplukt en gedroogd worden ze geanalyseerd in het Pukka-laboratorium om te garanderen dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsstandaarden. Daarna worden ze vakkundig gemengd op basis van de wijsheid afkomstig van India's eeuwenoude gezondheidssysteem, Ayurveda. Dit wordt verzekerd door onze meester-kruidenkenner Sebastian Pole. En het betekent dat elke kruidenmengeling van Pukka wordt gecreëerd met gezondheidsvoordelen in het achterhoofd.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.