Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

PROBIOTICA

Op merk zoeken van A-Z :

A   B  C  D   E   F  G  H   I  J  K  L  M

 N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Nutriphyt Lactophar (10 tabletten)

Nutriphyt Lactophar (10 tabletten)

Lactophar® is een afgewogen combinatie van goedaardige, maagzuurresistente, antibiotica- en clavulaanzuurresistente bacteriën die synergetisch bijdragen tot het behoud van de gezonde darmfunctie en -flora. Verrijkt met de nodige prebiotica.
€ 9,90
BEKIJKEN
Lucovitaal Pre & probiotica (30 capsules)

Lucovitaal Pre & probiotica (30 capsules)

  • Krachtige formule van 8 bacteriestammen totaal 20 miljard bacteriën
  • Met 50mg Pre-Biotica, stimuleert activiteit goede darmbacterie
  • Overleven maagzuur, komen levend aan in de darmen
€ 21,79 € 10,90
BEKIJKEN

Hoe werken probiotica?

Probiotica bevatten goede bacteriën die kunnen helpen een verstoorde darmflora te herstellen. De darmflora is een verzamelnaam voor alle bacteriën die in je darmen leven. Die bacteriën kunnen nuttig of schadelijk zijn. Bij een gezonde darmflora zijn de nuttige en schadelijke bacteriën met elkaar in evenwicht. Als je darmflora verstoord raakt (bijvoorbeeld door gebruik van antibiotica) kunnen schadelijke bacteriën de overhand nemen. Hierdoor kun je last krijgen van darmklachten. 

Waar zijn probiotica goed voor?

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de werking van probiotica. Er zijn aanwijzingen dat het gebruik van probiotica een positief kan hebben als je last hebt van het prikkelbare darm syndroom (PDS). Ook zijn er aanwijzingen dat probiotica kunnen helpen bij darmklachten als obstipatie en diarree. Er is geen bewijs dat probiotica gezondheidsvoordelen hebben voor gezonde mensen. Heb je regelmatig last van darmklachten? Dan zou je probiotica kunnen proberen om te kijken of het helpt. Daarbij is het belangrijk dat je probiotica een aantal weken dagelijks gebruikt voor een merkbaar effect.

Probiotica bij baby’s en kinderen

Overweeg je probiotica aan je baby of kind geven? Raadpleeg dan eerst je huisarts.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.