Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

PerioAid valt onder het bedrijf Dentaid. Dentaid is in 1998 opgericht in Barcelona. De missie van Dentaid is om de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. De mondverzorgingsprodcten zijn dan ook gebaseerd op grondig wentenschappelijk onderzoek. Dentaid biedt producten aan die ondersteunen bij tandvleesproblemen, droge mond klachten, caries, slechte adem, tandgevoeligheid en verkleuringen van tanden en kiezen.

PerioAid heeft een antibacteriële werking, remt de vorming van tandplaque en verbreekt een reeds gevormde bacteriële plaquelaag. De effectiviteit van de PerioAid producten is voor een groot deel gebaseerd op de werkzame stof chloorhexidine. Naast chloorhexidine bevatten de PerioAid producten de stof Cetylpyridinium Chloride (CPC) dat eveneens een antibacteriële werking heeft en daarbij de werking van chloorhexidine versterkt. 

Wanneer je op eigen initiatief chloorhexidine producten wilt gebruiken, is het belangrijk dit eerst met je tandarts of mondhygiënist te overleggen.

Het assortiment van PerioAid bestaat uit:

PerioAid mondspoeling

PerioAid mondspoeling is verkrijgbaar in twee varianten:

Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12% biedt ondersteuning in geval van tandvleesaandoeningen en tandheelkundige behandeling. Het mondspoelmiddel is geschikt is geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne en bij tandvleesproblemen. Deze variant mag je maximaal drie weken gebruiken.

Perio-Aid mondspoelmiddel 0,5% Maintenance biedt ondersteuning bij tandvleesproblemen en -behandelingen, bloedend en geïrriteerd tandvlees en wanneer de mondverzorging extra ondersteuning nodig heeft. Het mondspoelmiddel is geschikt voor langdurig gebruik.

PerioAid gel tandpasta

Perio-Aid gel tandpasta is geschikt voor tijdens en na behandeling van tandvleesproblemen en tandheelkundige ingrepen. Bovendien is de tandpasta ook prima te gebruiken bij bloedend en geïrriteerd tandvlees.

PerioAid mondspray

Perio-Aid Mondspray is uitermate geschikt voor lokale ondersteuning bij geïrriteerd en bloedend tandvlees, na tandheelkundige en/of tandvlees behandelingen en na het trekken van tanden en kiezen (1 dag wachten met spoelen).

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.