Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

OH-LIEF | REAL ORGANIC PRODUCTS, MADE WITH LOVE.

Oh-lief is een prachtig 100% natuurlijk & biologisch verzorgingsmerk uit Kaapstad. De naam ‘Oh-lief’ is een woordgrapje van de Zuid -Afrikaanse taal en verwijst naar de belangrijkste ingrediënten: olijfolie & liefde. 

In al alle verzorgingsproducten gebruiken we een basis van biologische olijfolie en bijenwas , deze basis wordt gecombineerd met de bijzondere eigenschappen van andere natuurlijke en biologische ingrediënten. Het resultaat is Oh-lief 's complete aanbod van verzorgingsproducten voor u en uw baby. Gemaakt van 100 % natuurlijke en biologische, pure ingrediënten, lokaal geproduceerd, handgemaakt, met liefde voor de huid en voor de natuur! 

De producten bevatten uiteraard geen vervelende stoffen en geen toegevoegd parfum. Ze ruiken wel lekker, je ruikt de ingrediënten! Alle producten van Oh-lief zijn SOIL Natural gecertificeerd, dat betekent dat de je er 100% op mag vertrouwen dat de Oh-lief producten echt natuurlijk zijn. 

Ontdek de allerliefste producten van Oh-lief 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.