Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

OGEN | OOGZORG

Op merk zoeken van A-Z :

A   B  C  D   E   F  G  H   I  J  K  L  M

 N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

Eylure No 070 Lashes

Eylure No 070 Lashes

De Eylure Volume Wimpers No. 070 is een setje compacte kunstwimpers dat je wimpers op subtiele wijze meer definitie en mooi lengte geeft.
€ 7,99
BEKIJKEN

Wat zijn droge ogen?

Bij droge ogen zit er te weinig traanvocht in de ogen. Of het traanvocht werkt minder goed. Dan krijgt u droge ogen. Het hoornvlies en het bindvlies van het oog kunnen hierdoor zelfs beschadigd raken. Het hoornvlies (cornea) is het voorste doorzichtige deel van het oog, dat voor de iris en de pupil zit. Het bindvlies (conjunctiva) is een dun laagje slijmvlies, dat het oogwit en de binnenkant van de oogleden bedekt.

Wat kunt u zelf doen aan droge ogen? Aan sommige oorzaken van droge ogen is niets te doen, zoals ouder worden. Aan andere oorzaken kunt u wel iets proberen te doen.

Algemene adviezen: De volgende adviezen kunnen helpen, vooral als uw traanvocht sneller verdampt: Probeer niet in uw ogen te wrijven. Dit kan irritatie geven. Knipper regelmatig. Dat is belangrijk om uw ogen vochtig te houden. Let hier vooral op als u veel leest of naar een beeldscherm kijkt. Zorg dat de lucht in huis niet te droog wordt als de verwarming aan staat. Hang bijvoorbeeld een bak met water aan de verwarming. Vul de bak regelmatig bij. Vermijd ruimtes met rook. Vermijd ruimtes met airconditioning of airblowers. Dit soort apparaten geven een droge luchtstroom die de ogen extra irriteert. Draagt u contactlenzen? Doe wat vaker een bril op.

Etos eigen merk Oog & Oor ►

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.