Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

NICOTINELL

Nicotinell Kauwgom fruit 2 mg (48 Stuks)

Nicotinell Kauwgom fruit 2 mg (48 Stuks)

Nicotinell Fruit 2 mg is een nicotinekauwgom die de onthoudingsverschijnselen bij het stoppen met roken bestrijdt. Bevat 2 mg nicotine, bedoeld voor rokers die tot 20 sigaretten per dag roken.
€ 15,99
BEKIJKEN

 

Zo kun je stoppen met roken volhouden

Stoppen met roken is moeilijk, misschien wel het moeilijkste wat je ooit zult ondernemen. Het gaat niet alleen om de lichamelijke verslaving, maar ook een mentale verandering. Na jaren van onderzoek en samenwerking met gedragsspecialisten hebben we grondig inzicht verkregen in de hoofdprincipes die je kunnen helpen stoppen met roken.

MOTIVATIE ::  KENNIS :: MENTOR :: ONDERSTEUNING ::  BELONINGEN ::  OMGEVING :: BEHOEFTE :: BEDWINGEN

Motivatie

Waarom wil je stoppen met roken? Een motivatie kiezen die je inspireert, geeft je de vastberadenheid om door te zetten.

Experts zijn het erover eens dat gemotiveerd zijn en blijven essentieel is als je je rookgewoonte wilt veranderen.

Neem de tijd om na te denken wat je tot deze verandering inspireert. Dat kan zijn omdat je je zorgen maakt over je gezondheid: roken kan hartziektes, beroertes, ademhalingsproblemen en veel verschillende soorten kanker veroorzaken. Of misschien wil je geld besparen of een voorbeeld zijn voor je kinderen. 

Bedenk drie hoofdredenen waarom je je rookgewoonte wilt veranderen. Als je het moeilijk vindt om je aan je doel vast te houden, kan het denken aan deze redenen je de kracht geven om vol te houden.

 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.