Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer! Bekijk winkelmandje ►
Etos Folder

NA DE ZON

Ambre Solaire Garnier  Naïf
     
Australian Gold  Grahams NIVEA.
     
Biodermal  Jil Sander Oh-Lief.
     
Byron Bay Labello P20 
     
Derma Eco  Ladival RoC
     
Drs Leenarts  Louis Widmer Ultrasun
     
Etos  Lucovitaal  Vision
     
    Weleda
   

BEKIJK DE AANBIEDINGEN ►

Een huid die regelmatig aan de zon wordt blootgesteld, voelt snel droog aan. De vochtbalans van de huid wordt namelijk verstoord, waardoor er te veel vocht in je huid kan verdampen. Zorg er daarom voor dat je voldoende water drinkt tijdens het zonnebaden.

Als je huid verbrandt is dat een overduidelijk signaal dat er te veel UVB straling is binnengekomen. De natuurlijke beschermingsmechanismen hebben het niet gered. Je huid kleurt na een paar uur rood, zwelt op en voelt heel warm aan. Na 24 uur is zonnebrand op zijn hoogtepunt. Na drie à vier dagen zijn de symptomen meestal weer verdwenen. Hoe ernstig de verbranding is hangt samen met een aantal factoren:
• Hoe lang je in de zon bent geweest
• De kracht van de zon op die locatie op dat moment
• Je huidtype
Het risico van verbranding door UVB stralen is bijzonder hoog in de zomermaanden, tussen twaalf en drie uur ’s middags, dicht bij de evenaar en op grotere hoogtes of in en op het water. Verbranden is schadelijk en hoe vaker je huid verbrandt, hoe groter de blijvende schade aan de huid kan zijn. We spreken wel van het cumulatief opbouwen van zonschade; de ene schade en reparatie stapelt zich op de ander. Het DNA kan op den duur gaan afwijken, waardoor serieuze huidproblemen kunnen ontstaan.

BEKIJK DE AANBIEDINGEN ►

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.