Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

NA DE ZON

Delight Tan Extension Aftersun milk 150 ml

Delight Tan Extension Aftersun milk 150 ml

Een op Aloë Vera gebaseerde niet vette, vochtregulerende milk, die het uitdrogen van de huid tegengaat. Met liposomen en vitamine A, B5, E en F. Delight Sheabutter Aftersun Milk - Deze aftersun crème van Delight zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt door het gebruik van zonnebanken. Voor gebruik na het zonnen.
€ 11,95 € 11,95
BEKIJKEN
Delight Tan Extension Aftersun Gel 50 ml

Delight Tan Extension Aftersun Gel 50 ml

Delight Sheabutter Aftersun Milk - Deze aftersun crème van Delight zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt door het gebruik van zonnebanken. Voor gebruik na het zonnen. Een op Aloë Vera gebaseerde niet vette, vochtregulerende gel, die het uitdrogen van de huid tegengaat. Met liposomen en vitamine A, B5, E en F.
€ 4,95 € 4,95
BEKIJKEN

Een huid die regelmatig aan de zon wordt blootgesteld, voelt snel droog aan. De vochtbalans van de huid wordt namelijk verstoord, waardoor er te veel vocht in je huid kan verdampen. Zorg er daarom voor dat je voldoende water drinkt tijdens het zonnebaden.

Als je huid verbrandt is dat een overduidelijk signaal dat er te veel UVB straling is binnengekomen. De natuurlijke beschermingsmechanismen hebben het niet gered. Je huid kleurt na een paar uur rood, zwelt op en voelt heel warm aan. Na 24 uur is zonnebrand op zijn hoogtepunt. Na drie à vier dagen zijn de symptomen meestal weer verdwenen. Hoe ernstig de verbranding is hangt samen met een aantal factoren:
• Hoe lang je in de zon bent geweest
• De kracht van de zon op die locatie op dat moment
• Je huidtype
Het risico van verbranding door UVB stralen is bijzonder hoog in de zomermaanden, tussen twaalf en drie uur ’s middags, dicht bij de evenaar en op grotere hoogtes of in en op het water. Verbranden is schadelijk en hoe vaker je huid verbrandt, hoe groter de blijvende schade aan de huid kan zijn. We spreken wel van het cumulatief opbouwen van zonschade; de ene schade en reparatie stapelt zich op de ander. Het DNA kan op den duur gaan afwijken, waardoor serieuze huidproblemen kunnen ontstaan.

BEKIJK DE AANBIEDINGEN ►

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.