Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

MONDKAPJES | MONDMASKERS

Omdat wij ons bewust zijn van het tekort aan mondkapjes voor de zorg hebben wij medische mondkapjes en niet-medische mondkapjes . Ook voor zorginstellingen of mensen met een medische aandoening kunnen medische mondmaskers kopen. Iedereen kan nu 1000 stuks mondkapjes bestellen. De zorginstellingen kunnen onbeperkt bestellen.

De mondkapjes in die wij verkopen zijn gericht op de preventie en indamming van het virus. Ook mensen die besmet zijn met het coronavirus kunnen deze kapjes dragen. Of u nu meteen grotere volumes wenst te kopen of liever op een later tijdstip extra mondkapjes bijbestelt: via onze webshop vindt u diverse modellen om u en uw naasten een eerste bescherming tegen het virus te bieden. Onze mondkapjes kunnen gekocht worden door zorginstellingen en particulieren voor de omgang tussen personen waarvan die geen verschijnselen hebben. 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.