Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

MELKMEISJE

Melkmeisje Bad & douche pioenroos (2 Liter)

Melkmeisje Bad & douche pioenroos (2 Liter)

Melkmeisje Pioenroos & Katoen, verrijkt met verzachtende en intensief verzorgende ingrediënten, melkproteïnen en natuurlijke katoen voor extra voeding en verzorging van de huid en dat voel je!
€ 8,99 € 7,55
BEKIJKEN

Lekker bubbelen in bad met Melkmeisje en genieten onder de douche doe je met de bad & douche crèmes van Melkmeisje. Deze crèmes van Melkmeisje zijn verrijkt met melkproteïnen voor extra voeding en verzorging van je huid. Melkmeisje heeft een bad & douche crème voor iedereen in je gezin.

Natuurlijk is Melkmeisje met haar tijd meegegaan. De fris vormgegeven bad- en doucheflessen van Melkmeisje zijn helemaal van nu. Wat is gebleven, is de ambachtelijke manier van zeep maken. Melkmeisje gebruikt natuurlijke ingrediënten als melkproteïnen, honing, zonnebloem extract en pioenroosextract om een zeep te maken die de huid reinigt, verzacht en verzorgt. 

Het assortiment van Melkmeisje bestaat grotendeels uit royale flessen van maar liefst 1 liter voor een nuchtere, Hollandse prijs. Daarmee is Melkmeisje de ideale zeep voor het hele gezin. Gun jezelf en je kids het badplezier van Melkmeisje. En dat niet alleen! Maak er ook een feest van onder de douche, met Melkmeisje in een niet te zuinige 500ml fles! Sinds kort kan je ook je kleintje laten genieten van Melkmeisje, want het assortiment bevat namelijk ook baby verzorgingsproducten.
Hiermee is Melkmeisje er voor 4 generaties! Oma, moeder, kind en baby. Extra genieten met het hele gezin!

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.