Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

MATTISSON

Collageen is een eiwit dat zorgt voor de cohesie, elasticiteit en regeneratie (herstel) van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten. Collageen is sterk en flexibel. Collageen wordt tot het 25e levensjaar aangemaakt in ons lichaam, daarna neemt dit geleidelijk aan af.

Collageen afname in ons lichaam is mede verantwoordelijk voor onder andere de vorming van rimpels, afname van spieren en het minder soepel worden van gewrichten.
Er zijn veel verschillende soorten collageen in ons lichaam.
• Collageen Type I bevindt zich in: huid, botten, kraakbeen, bindweefsel, gewrichtsbanden, pezen, bloedvaten, haar, nagels
• Collageen Type II bevindt zich in: gewrichten, tussenwervelschijven,  strottenhoofd, luchtpijp, ribben, neus

Universal Healthstyle Mattisson staat voor een optimale manier van leven die bij jou en jouw omgeving past. Van alledaagse bezigheden tot het presteren op topniveau. Of dit nu topsport is of een balletje slaan bij de lokale sportvereniging.Mattisson heeft een complete range aan natuurlijke & biologische HealthStyle producten waaronder (vegan) proteïnen, plantaardige oliën, zaden, healthy snacks, greens, foods & fruits, glutenvrije melen, herbs en kwaliteits-supplementen die deze Universal Healthstyle ondersteunt.

Duurzaam

Mattisson dragen bij aan een duurzame wereld en een gezond, vitaal en energiek leven. Wij kiezen voor veel producten Mattisson de biologische ingrediënten die met zorg zijn geselecteerd. Of het nu gaat om meel om mee te bakken of om proteïne voor de opbouw van spieren. Ons assortiment Mattisson is zorgvuldig samengesteld op basis van de behoeften die je in het dagelijks leven tegenkomt. Wij bieden samengestelde producten, Mattisson producten voor een optimaal ontbijt, lunch of diner en complete snacks.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.