Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

KEEL

Op merk zoeken van A-Z :

A   B  C  D   E   F  G  H   I  J  K  L  M

 N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

A Vogel Keelspray (30 ml)

A Vogel Keelspray (30 ml)

A.Vogel Keelspray helpt snel om de keel te verzachten en dankzij de handige doseerspray komt de vloeistof precies op de plek waar u dat wilt.
€ 10,49
BEKIJKEN
Homeocare Keelspray (20 ml)

Homeocare Keelspray (20 ml)

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 16,75
BEKIJKEN
Weleda Salie keelspray bio (20 ml)

Weleda Salie keelspray bio (20 ml)

BIO Salie Keelspray verzacht de keel met biologische kamille en salie. Kamille heeft een verzachtende invloed en salie staat bekend om haar zuiverende eigenschappen
€ 9,99 € 9,99
BEKIJKEN
Isla Moos keelpastille (30 tabletten)

Isla Moos keelpastille (30 tabletten)

Bij kriebelhoest en kortdurende heesheid. Beschermt en verzorgt de keelholten, waardoor de stem in optimale conditie blijft en er geen last is van irritaties aan de keel (bv. bij een droge lucht door de airco).
€ 4,99
BEKIJKEN
Daro Droge hoest siroop (150 ml)

Daro Droge hoest siroop (150 ml)

Daro Droge hoest siroop geeft verlichting bij droge hoest en kriebelhoest. Beschermt de slijmvliezen in de mond- en keelholte beschermd tegen verdere irritatie en onderbreekt de hoestprikkel.
€ 8,89 € 6,67
BEKIJKEN
Daro Thijmsiroop (200 ml)

Daro Thijmsiroop (200 ml)

Daro thijmsiroop is al generaties lang een vertrouwd middel voor de keel. Het is verzachtend en heerlijk van smaak. Bevat geen kleurstoffen, melksuiker (lactose) of zout.
€ 6,79 € 5,09
BEKIJKEN

Keelpijn gaat meestal vanzelf binnen een week weer over. Je hoeft er over het algemeen niet mee naar de dokter. Maar je kan er wel flink last van hebben. De pijn kan doortrekken naar je oren en de klieren in je hals kunnen opzetten en gevoelig worden. Meestal wordt keelpijn veroorzaakt door een verkoudheidsvirus. In dat geval ben je ook flink aan het niezen en hoesten, je hebt lichte koorts en je neus zit verstopt. Antibiotica is dan zinloos. Dit werkt namelijk alleen om een bacteriële infectie in de keel te bestrijden.

MEER PIJNSTILLENDE PRODUCTEN ►

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.