Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

iWhite bleekt de tanden, maar is anders dan alle andere tandbleekproducten. Het bleekt de tanden namelijk onmiddellijk en verwijdert vlekken effectief, dankzij de unieke FCC technologie (filmvormende gekristalliseerde kalk). Daarnaast bevat het een nieuwe innovatie op het gebied van tanden bleken, P.A.P. Verder bevat het een zeer oplosbare calciumbron en zorgt daardoor voor sterkere tanden.

De iWhite Kit is een 1 stapssysteem: geen bitjes schoonmaken of uitkoken, geen gedoe met spuiten of borstels, geen gel afmeten. Het bitje is zo ontworpen dat het zowel de voorkant als de achterkant van de tanden bleekt. Dat is belangrijk omdat tanden doorschijnend zijn en vlekken aan de achterkant zichtbaar kunnen zijn aan de voorkant. Het is eenvoudig te dragen en te gebruiken: de bitjes hebben 1 maat die voor iedereen geschikt is en zijn zacht en buigzaam. Er hoeft niets gemengd te worden, elk bitje is vooraf gevuld met de juiste hoeveelheid bleekgel. De veiligheid is klinisch aangetoond en het bevat geen waterstofperoxide en maakt de tanden en het tandvlees niet gevoelig.

Naast de Instant Whitening Kit zijn er ook het iWhite Mondwater, Tandpasta en Tooth Polisher.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.