Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

HUMAN + KIND

Human + Kind natuurlijke verzorging werd in 2011 in Ierland (Cork) opgericht. De term ‘ethische cosmetica’ staat centraal bij dit merk; het produceren van werkzame cosmetica die met een goed geweten kunnen worden geproduceerd, gekocht en gebruikt. Natuurlijke en pure ingrediënten zorgen ervoor dat zeer werkzame formules worden gemaakt, waardoor klanten kunnen kiezen uit een uitgebalanceerde lijn natuurlijke verzorging. Alle ingrediënten van Human + Kind zijn plantaardig ofwel vegan. Alle producten van dit merk zijn dus geschikt voor een veganistische levensstijl. Bovendien zijn de producten multifunctioneel – je kunt één product op vele manieren gebruiken. Dit vermindert het aantal producten dat nodig is voor persoonlijke verzorging en minimaliseert ook verspilling. Een win – win!

Human + Kind is veel meer dan alleen maar een cosmeticaproducent: Human + Kind streeft ernaar om de wereld een beetje mooier te maken. Het zijn producten voor gelukkige mensen en een gelukkige planeet.

  • Alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten (zonder synthetische toevoegingen)
  • Zonder petrochemicaliën of parabenen
  • De ingrediënten en producten zijn niet getest op dieren
  • De ingrediënten worden verkregen van producenten die op een milieuvriendelijke manier produceren en er wordt een eerlijke prijs betaald voor de ingrediënten.
 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.