Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

HEEL

Heel is ervan overtuigd dat er een toekomst is weggelegd voor een geneeskunde die steunt op de versterking van het vermogen van biologische netwerken om zichzelf te reguleren met therapeutische hulp. De geneesmiddelen van Heel bestaan uit lage concentraties van verschillende natuurlijke werkzame bestanddelen (multi-component) die tegelijkertijd werken op meerdere fronten (multi-target). Wanneer biologische netwerken ontregeld geraken zodat er ziektes opduiken, biedt deze unieke therapeutische aanpak dus een veilige en efficiënte manier om het zelfregulerende vermogen van het lichaam te herstellen.

Vanaf het prille begin wordt Heel aangedreven door een nieuwsgierige geest en baanbrekende innovatie. Het bedrijf werd opgericht in Berlijn in 1936 en zijn oprichter, Dr. Hans-Heinrich Reckeweg, was een creatieve en leergierige persoon. Als arts en homeopaat ontwikkelde hij niet alleen nieuwe geneesmiddelen met behulp van puur natuurlijke stoffen. Hij bereidde ook de weg voor een therapeutische aanpak, gebaseerd op het gebruik van deze natuurlijke geneesmiddelen om het lichaam zijn zelfregulerende mechanismen te helpen activeren.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.